annekiz6141 saziment ıkı kızımda da yasadım büyüğü 36+1 doğurdum suyunu yuttu enfeksiyona cevırdı 8 gün kaldı şükür cıktı.. Dıger kızcem 38+1 doğurdum oda suyunu yuttu 1 gün kaldı makınaya baglı 4 gün kaldı oda çıktı.. Sonra göbek bağından yattık 5 gün.. Gecıyor bacım atlatıyorlar merak etme dua et bol bol.. Bütün dualarım yavrunla.. 🤲🌸
dogayerebakan saziment görüştünüz mü son durum ne aynı gün doğum yapmıştık inşallah ikimizin bebişi de iyi olur🤍
kader_00_ saziment nasıl oldunuz bebiş ne durumda aklım sende kaldı vallaha inşallah kurtulursunuz o hastaneden 🥲
saziment kader_00_ inşallah bacım entübeden çıkmıştı iyiye gidiyordu yine kötülemiş yeniden entübe edildi 😭😭😭
Sermec27 saziment postu 5 gün önce açmışsınız İnşallah bebeğiniz iyidir benim de oğlum 37 haftada 2 kilo 450 gram 47 santim doğmuştu ciğerleri hiç gelişmemişti ve balgam vardı entübe edilmişti yaklaşık 10 gün entübe olarak kaldı 7 günde normal kaldı yani toplam 17 gün küvezde kaldı şu an 27 aylık çok şükür çok sağlıklı İnşallah siz de bir an önce kavuşursunuz
izguler Ah canım benimm Rabbim Şafi ismi ile şifa ihsan eylesin, sana da o güzel kalbine de ferahlık nasip etsin inşallah. Dualarımdasın ♥️ hayrlı haberlerini bekliyoruz 🫂
Sermec27 dogayerebakan sonraki süreç şöyle oldu bir 9-10 ay falan hep hırıltısı oldu oğlumun onun dışında çok fazla hasta oldu bir buçuk yaşına kadar onun harcı zaten gelişim geriliği olan bir çocuktu Hala da gelişim geriliği var boy kilo vesaire onun harici de konuşma geriliği vesaire var Onun için zaten dil terapisti falan alıyoruz ama anne karnında da vardı bizim gelişim geriliğimiz durum şu an böyle
dogayerebakan Sermec27 Sermec27 oy çok şükür şu an iyi olmasına çok sevindim yürümesinde problem var mı
Sermec27 dogayerebakan onu hiç bilmiyorum bizim Zaten ilk iki gün üç gün durumu çok kritikti Hatta doktorlar Umut bağlamayın demişlerdi yaklaşık bir 10 gün kadar entübeydi onun haricindeki diğer günler iyiydi
biranbirbe @“saziment”# rabim nasibinden etmesin inşallah allah şifa versin kıyamam miniğe inşallah en kısa zaman da sağlığına kavuşur kuzucuğum 🤲
dogayerebakan saziment ben dün aynı süreci yaşayan biriyle konuştum tam 3 kere entübeden çekilip tekrar entübe edilmiş en son denemede olmuş 14.günde çıkmışlar bol bol dua edelim