saziment öncelikle çok çok geçmiş olsun en yakın zamanda sağlıkla kavuşun inşallah 🙏 34+0da doğum yapmıştım 2090 gram doğmuştu kızım. Ciğer gelişimi haftasından daha gerideydi, enfeksiyonu vardı, kalbinde delik vardı, sarılık geçirdi vs bende hiç kucağıma alamadan küvöze alınmıştı 14. Günde ilk kez kucağıma alabilmiştim. 11 gün entübe kaldı doktoru özellikle ilk 5 gün her şeye hazırlıklı olmamız yönünde konuşmuştu sonrasında durumu stabile döndü birkaç gün sonrasında da biraz daha toparladı entübeden çıktığını gördüğümde dünyalar bizim olmuştu. Entübeden sonrasında çok daha hızlı toparladı 16. Günde kavuştuk çok şükür. Ona en iyi gelecek şey sizin sütünüz ve sizin iyi olmanız. Gerçekten annenin duygularını çok iyi hissediyorlar. Siz iyi olun iyi düşünün ki o da iyi olsun. Doktorumuz bize hep siz iyi olursanız o da iyi olur demişti ve çıkardığımız zaman siz böyle güçlü durmasanız iyileşeceğine bu kadar çok inanmasanız bu kadar hızlı iyileşmezdi, geldiğinde çok kötü durumdaydı demişti. Çok zor zamanlar biliyorum ama inşallah geçecek ve bebişiniz eve gelene kadar kendinizi toparlayın, dinlenin ki geldiğinde onunla ilgilenmeye beraber güzel vakitler geçirmeye daha çok gücünüz olsun🙏