saziment GozdeKB enfeksiyona bakıldı bir şey çıkmadı bacım doktor normal dedi ince giydirmeye çalışıyorum sen naptın durumlar neler üzülme hepsi geçecek inşallah
GozdeKB saziment hasta olmamasına sevindim canım bizde cuma günü çıktık alışmaya çalışıyoruz gazını çıkartmakta zorlanıyoruz bazen 5 saat uyumadığı oluyor Allah beterinden korusun
saziment dogayerebakan bizimkide öyle çok düzenli değil uykusu gece uyumuyor düz zeminde uyumuyor kucak istiyor
hemingway saziment kaç gün önce görmüştüm postu görünce merak ettim çok şükür iyisiniz Rabbim sağlığınızı huzurunuzu daim etsin ❤️
Sadeceanne2 saziment ay valla postunuzu görünce hemen girdim çok sevindim iyi olmasına sağlıkla sıhhatle kavuşun inşallah
edosss26 saziment Rabbim Şafii ismiyle acil şifalar versin miniğe Allahım inşallah tez vakitte sağlıklı bir şekilde kavuştursun sizi🤲🥺
annem09 saziment Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah. Fetih süresi okudum,bebeğiniz için dua ettim.🤲
saziment GozdeKB gözün aydın bacım çok sevindim rabbim bir daha yaşatmasın 🥺 bizde aynı durumdayız sorma