Aybars20 birumut_ ayyy tebrik ederim canım 🧿🧿🧿❤️❤️❤️ Darısı benim başıma benim de yarın regl günüm uygulamaya göre ben de test yapıcam yarın regl olmazsam dua et 😘❤️😍🙏🏻
Aybars20 birumut_ Amiiin çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için 😘🙏🏻😍 sen de sağlıkla kolaylıkla kucağına al bebişini ❤️❤️❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻
beybimsiii birumut_ bende bu testle aynen böyle hamile olduğumu öğrendim sonra kan verince betam 320 ler deydi.
vanilyalibuse birumut_ ayyy hayırlı olsuunn 💞🥰 Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin 🥹🙏🏻💝 hemen kan verr 🎀
mrym1453 birumut_ bacım benimkisi de artımed aha böyle çıktı bir saat önce acilde kan verdim bekliyorum 😀😀😀😀
birumut_ mrym1453 dkkdkd korktum ama başka marka testte de çıktı hatta daha koyu çıktı 😂😂 sonucunu yaz buraya
delalinannesi Derin3455 canım arkadaşım birçok posta yazıyorsun ama senin durumuna bizim yorum yapmamız pek doğru değil doktorun ne dediyse onu yapman ve doktoruna danışman lazım inşallah sen de gönlünce güzel haberler alırsın ❤️
Derin3455 delalinannesi sadece fikir soruyorum tabi ki doktorunun dediğini yapıcam sizi dinlicem her şey ön yargı yapmayın lütfen