34.haftada başlayan ishal, doktoruma erken doğma ihtimali var mı diye sorduğum 34+2. gün, 34+4 de gelen nişan, hatta ve hatta Tolga çevik bacak bacak atma videosu gibi belirtileri söylememe rağmen yok canım alakası yoktur benzetmişindir diye reddeden doktoruma inat 34+5 de gece 4 de suyum geldi. Artvin merkez, hopa, Arhavi, Rize araştırma hastanesi ve kendi doktorumun anlaşmalı olduğu özel şar hastanesinin riskli doğum, yoğun bakım yok, küvöz yok, doktorumuz yok, yer yok gibi bahanelerle beni reddetmesi ile dört saatlik yolculuğum 6. hastane Trabzon medikal park doktoruna araya tanıdık sokarak kendimizi kabul ettirmemizle sona erdi. Sabah 8 de muayeneye girdik 8.10 da yatışım yapıldı. Anestezi işlemler vs derken doktor 9.00 da ameliyata girdi oğluşum 9u 10 geçe dünyaya geldi. 9.40 da dikişler tamamlanmış bi şekilde odadaydım. Tabi acil sezaryenin sebebi böbreğimde stent olması gebelik şekerimin olması ve miyomlarımın olmasıydı. Oğlum doğduğunda ciğerlerinde enfeksiyon ve balgam olması sebebiyle küvöze alındı. Bi süre orada kalacak ben ise aynı günün gecesi yürümeyi idrara çıkmayı ve gaz olayını başardığım için sabah taburcu ettiler. Sezaryenle birlikte miyomlar da alındığı için ağrılarım var şimdilik bu ikinci günümüz. Oda süsleri hastane çıkış setleri pijama kombinlerimiz falan hep hayal ürünü olarak kaldı tek istediğim bebeğimin evimize gelmesi. Bu arada gecelik giydim çünkü hem kanama kontrolü hem tuvalete gider gelirken kolaylık oldu. Başka sorusu olan varsa yardımcı olayım