oykununannesiiiii Haftadayım üçlü tarama yaptırmıştım , test sonuçlarım riskli çıktı ama net konuşmadı , ama önceki muayenelerim iyiydi , burun kemiği çok iyi riskli değil diyorlardı kan testinde böyle çıktı ondada net konuşmuyor , öncelik herşey allahtan rabbime güveniyorum herşey onun dediği gibi olur 🤲 ama sağlık herşeyden önce geliyor
seydiyebiri oykununannesiiiii benim ablama için 11 sene önce bebeğin %90 down sendromlu olucak dediler doğuma kadar da onun endişesini çekti şükürler olsun olmadı böyle birşey inşallah sizinki de sağlıklıdır
papatyaseverrrrr oykununannesiiiii benim de ikilim riskli geldi aynı gün içinde fetal verdim beklemek istemedim. Çok şükür temiz geldi. Fetal DNA yaptırmanızı öneririm
Seeymayldz oykununannesiiiii canim hic kafana takma bana 17/1 ihtimal vermislerdi. Cok yuksek bir oran demislerdi fetal veya karindan sivi dediler hic birini yaptirmadim sadece detayliya girdim ensesi burnu duzgun dediker cok sukur hic birsey de cikmadi suan 2 yasinda 🌸
oykununannesiiiii seydiyebiri yeniden test yaptırabilir miyim üçlü tarama testi acaba ? Perinatoloji dedi de , %90 çok dediği halde şükür sağlıklı olmuş , vana da testlerin çoğu böyle çıkabilir %90 sağlıklı oluyor dedi
fatos_7610 oykununannesiiiii yok benim baya oluyor ben 24. Haftadayım ben perinatolojiye gittim orda yaptırdım sonrada detaylı ultrason yaptırdım çok şükür temiz çıktı ya zaten bu ikili üçlü dörtlü testlerin doğruluk oranında çok düşük ama içiniz rahat etmicekse bence fetal dna yaptırın
fatos_7610 oykununannesiiiii integrende yaptırdım 16 bin tl Bursa’da oturuyorum ben devlette yapılmıyor özel yapılıyor cinsiyette öğreniyorsunuz bu testle
oykununannesiiiii papatyaseverrrrr Fetal dna yı nerde yaptırdınız acaba , İstanbul tuzladayım ben fiyat neydi? Devlette yapılır mı
oykununannesiiiii Seeymayldz çok şükür ya sevindim şuan o stresi ben yaşıyorum , detaylıya kaçıncı haftada girdiniz acaba
papatyaseverrrrr oykununannesiiiii Bandırma royal hastanesi özelde yaptırdım ben cnm devlette yapılıyor mu hiç bilmiyorum intergen firmasına 15 bine yaptırdım 8 günde sonucum geldi 22. Haftamda da detaylıya girdim çok şükür sorum çıkmadı
songul3373 oykununannesiiiii Hiçbir zaman korkma Allah neyi nasip ederse o olur isyan etme doktorlar öyle dıyorsa öyle mi Rabbim neyi nasip etmişse o en güzeli