bebekisteyen cerennkyaa1 canım senin vajinal mi bakmıştı yoksa karından mı gördü Bir de en sonki betan kaçtı
cerennkyaa1 gencannee_ şükür bir sorun yokmuş canım sadece progesteron desteği az gelmiş onun içinde koldan olan iğneleri sabah akşama kalçadan 3 güne 1 olanı da 2 güne 1 e çekti doktorum tabi bunun yanında çok erkenden tansiyon da çıktı onun içinde ilaç yazdı 🥹 ayın 19 unda kalp atışını dinlemeye gidicez inşallah 🍀✨
sevvallgrgnn Aynıyız benim de 5+1 henüz doktora gitmedim beta değerim 1381 çıktı bugün,sizin kaç acaba? Sağlıkla kucağınıza alın miniğiniziii💖
cerennkyaa1 sevvallgrgnn ben en son pazartesi vermiştim 944 çıkmıştı bugün klinikte de verdim daha çıkmadı sonuç ✨ Amin inşallah hepimiz sağ salim alalım 🌸
cerennkyaa1 bebekisteyen Vajinal bakıldı canım pazartesi vermiştim en son 944 çıktı bugün klinikte de verdim onun sonucu daha çıkmadı 🌸
bebekisteyen cerennkyaa1 canım bende 5+0 gebeyim 29 Ağustos 159/31 Ağustos 450 beta doktor tekrardan verme pazartesi kese bakalım dedi görünür mü sence benimki
cerennkyaa1 bebekisteyen yani canım pazartesi 944 çıktı cumartesi 137 ydi o şekilde yükselmiş zaten 137 de doktorum dedi şu gün gel kese görelim diye bende tam anlamıyorum açıkçası zaten her şey bi anda oldu tüp bebekli olunca ✨🙈 umarım senin içinde hayırlısı olur
ruvhanim cerennkyaa1 benim de sat 30 temmuz 1 Eylül’de 1750 çıktı dün de 4251 çıktı yarın kontrole gideceğim inşallah benim de görünür, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım 🙏🏻🌸
Elif_8 Sağlıkla kavuşun inşallah 🤲🏻 bende bugün 5+0 oldum yarın kontrole gideceğim inşallah bende keseyi görürüm Allah’ın izniyle 🥹
eaydin1 cerennkyaa1 bugün kontrole gidicektim ama erteledim beta artısım umdugum gibi cıkmadı pazartesi tekrar kan vericem duruma göre gidicem