yazgulkurt aynurmim bat 8 Eylül 10 gunkala yaptım negatif çıktı eşimi ikna edebilirsem bidaha yapicam inşallah vardir
aykutyesim yazgulkurt benim de bat 9 ü bir tane artımed de silik çizgi gördüm ilk anda çıktı başka göremedim, testin pozitif çıkarsa paylaşır mısın ben de yapacağım tekrar cumartesi
elifgck aynurmim benimde 6-8 Eylül arası regl olmam lazım. Bu sabah predictor early ve freely test yaptım ikisinde de silik çizgi çıktı. Sonra dayanamadım 4 saat falan idrara gitmeden bekledim prodoctor test yaptım sabahkilere göre çok daha silik var mı yok mu emin olamadığım şekilde çıktı. Yarın sabah gidip kan vereceğim bakalım hayırlısı artık. Yüklediğim testler sırasıyla freely, predictor, prodoctor
Aybars20 aynurmim benim de yarın olmam lazım bakalım çok da umutlanmak istemiyorum ama. Bugün vajinamda bıçak gibi ağrı oldu yürürken normalde hiç böyle şeyler olmaz regl öncesi. Bi de sol göğsüm acıyor yarın test alıcam eğer regl olmazsam.
Nisanur_ Kızlar benim bat 10 eylül 2-3 gün yumurta akı kıvamında akıntım geldi ve durdu şimdi ise kahverengi bir akıntım gelmiş bu ne demek oluyor sizce