yarensari Son adetim 20 ağustostu, mart ayından beri doğum kontrol hapı kullandım. bugün için bırakıp çocuk denemeye başlayacağız. önerisi olan var mı?
2prensesannesiiii yarensari merhaba benimde sat 20 ağustos dün korunmasız ilişki oldu 🥰 bi sorun yoksa kendi akışına bırakın dr bana öyle dedi
Srp53 yarensari yumurtlama günlerini değerlendirin başka önerim yok zaten o günler dışında gebelik ihtimali yok denecek kadar az
Busranur_mnts yarensari sağlıklı beslen bol su iç gün aşırı ilişki olsun folik asit de kullan Doktor kontrolüne falan gitmiş miydin herhangi bi sıkıntı var mı
ayferbyrz yarensari Bir kadın doğum doktoruna görün çocuk istediğini söyle folik asit veriyorlar kullanıyorsun hem folik asiti başlamış olursun hemde hamilelik çabuk kalırsın ben öyle yaptım birde doğurganlığın yüksek olduğu günler ilişkiye gir
yarensari Srp53 bunu araştırdığımda hap kullandığım yumurtlama günü çok daha erken veya günü gününü de bulabilir yazıyordu.
yarensari Srp53 doğum kontrol hapı kullanımı olduğu için yumurtlama dönemi daha erkene gelebiliyormuş demek istedim
Srp53 yarensari doğum kontrol hapı kullanırken yumurtlama olmaz ki zaten amacı da odur. İlacı bırakmışsınız hem vücudunuz normale döner eğer bilmiyorsanız ovulasyon testi kullanıp da gününü bulabilirsiniz
yarensari Busranur_mnts doktor kontrolüne gittim bir sıkıntı olmadığını söyledi eşim bugün folikasit alıcak başlıcam allah izin verirse ❤️