2bebelihayattttt ozhmohm benimde 19 ağustos regle 5 gün kalıcak yarın sabah ilk idrarla test yapayım diyorum inşallah vardır 🥲♥️
ozhmohm 2bebelihayattttt ben adet günümü bekliyorum. 5-6 eylülü değerlendirdim çünkü erken olur herhalde daha
2bebelihayattttt ozhmohm benimde 1 2 eylüldü uygulamaya göre yumurtlama günüydü o yüzden değerlendirdik bakalım
ozhmohm 2bebelihayattttt 1-6 eylül arasıydı benim de. 5 eylülde spiralim çıktı hemen o günleri değerlendirdim. Son iki günü değerlendirebildim yani bakalım
ozhmohm 2bebelihayattttt regli ağrısı gibi kasık ağrım başladı bugün sadece. İlişki üstündrn 6 gün geçti belirti olur mu ki. İlk gebeliğimde pcos vardı regli olamıyordum o şekilde hamile kaldım. Bu sefer planlı o yüzden ilk kez bekliyorum gibiyim😂
2bebelihayattttt ozhmohm benimde biraz uyku halim var ama ben geç uyumaya bağlıyorum ümitlenmemeye çalışıyorum geçen iki ay çok üzülmüştüm çünkü
ozhmohm 2bebelihayattttt allah gönlümüze göre versin. Bu ay olmazsa diğer ayları deneyeceğiz artık😂 benim daha ilk denemem spiralim vardı 1 senedir. Kızım 30 aylık daha
2bebelihayattttt ozhmohm ay evet ama ben bu ay olmazsa 3 ay tekrar korunayım diyorum eğer tutarsa yaz ayına denk gelecek kaynımın düğünü olacak kayınvalidemler yatılı gelip kalacak yazın doğum yaza denk gelsin istemiyorum yanlış mı düşünüyorum acaba ya
ozhmohm 2bebelihayattttt kızımı şubat ayında doğurdum çok rahattım. Ben de aynı düşüncedeyim şimdi tutarsa mayısta doğum olur sıcaklar gelmeden rahat olur. Ben de çok yaza gelsini istemiyorum yazın kızımla hep dışarıdayız çünkü onu da düşünüyorum
2bebelihayattttt ozhmohm yani evet bir de seneye büyük ihtimalle kızım anaokuluna başlayacak 48 ay olacak o yüzden en azından o da okula başlamış olur eylül ekime falan denk gelirse
ozhmohm 2bebelihayattttt test yaptım silik çizgi kızımda da öyle öğrendim 🤣 öğleden sonra gidip kan vericem
2prensesannesiiii ozhmohm tebrik ederim 🥰🧿 benim dün döngümün 22. günüydü progesteron testi yaptırdım yumurtlamadığımı öğrendim 0.05 çıktı😞 bugün sipariş verdim büyük ihtimalle geç yumurtlayacağım yumurtlama testiyle takip edeceğim 🙏🏻
2bebelihayattttt ozhmohm belirtiniz var mıydı acaba bende hiç belirti yok o yüzden bu ay yokturdiye düşünüyorum