eminemiy Denisa erkeğe benziyor ama Kordon da olabilir dedi 16. Haftada gel dedi o zaman gidicem inşallah bu sefer öğrenirim
eminemiy Denisa sağlıklı olsunlar da bekleriz canım 14+5 oldum 1 haftaya gidicem inşallah bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
fat_m_a tugbaa_sezercanak canım dualarım seninle Rabbim inşallah gönlüne göre verir hayırlı haberlerini bekliyorum 🌺
tugbaa_sezercanak fat_m_a Seninde erkek ben inanıyorum bak 29 Mayıs dı benim birinin erkekti benimde erkek çıktı senin10 Haziran iki üç kişi erkek dedi senniçini ferah tut allahım nasip etti inşallah arkadaşım dualarımdasın rabbim senide sevindircek
fat_m_a tugbaa_sezercanak ay tüylerim diken diken oldu çok mutlu oldum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah aynı mutluluğu bana da tattırsın gözün aydın canım
kley tugbaa_sezercanak Tuğba hamım bana da sağlıklı hayırlı bır kızım olması ıcın dua eder mısınız 🙏🙏
tugbaa_sezercanak fat_m_a fat_m_a canım benim allahvrazı olsun allahım sana da yaşatacak inşallah bak içini ferah tut sen Allah’a sığın İnan dün gece çok dua ettim herkese bu yolda bekleyen isteyen
Meral_63 2cocukluannee 14+5 oldum bende mekrtan ÖLECEM ama yok özel hastane dedi göstermiyor devlet umudum yok ama randevu aldım bakalım 🤭 kızımda 11 haftalık öğrendim ama erkek hissediyorum o dercee içime doğmuş gibi