Lodoss SuEr_Tu1512 bana da herkes erkek diyordu kese şeklinden dolayı vs ama birsürü tecrübesiz insanlar da yorum yapıyor. Bende pek anlamıyorum canım ama bacak arası boş bebişinin üç çizgi de net yani merak etme erkeklerinki o açıda çok net belli oluyor 😂
Lodoss SuEr_Tu1512 erkekten kıza dönenleri biliyorum kordondan dolayı da genelde kızdan erkeğe dönenler olmuyor pek öyle de düşünme ya rahatla biraz sevincini yaşa kız 😂💖🫶
SuEr_Tu1512 Lodoss Yaşatmıyorlarrr 🥺 Çevreme bile değişmezse diye başlıyorum sonra kız olduğunu söylüyorum 😅
fat_m_a elisamommy ben de bugün tam 15 haftalıklığım bir hafta önce %70 80 erkektir dedi Perinatoloji bölümü inşallah yanılmıyordur şu ana kadar dört kişiyiz son adet tarihi 10 Haziran olan dördümüzün de erkek çıktı
Tubacngl fat_m_a Benimde sat 10 haziran 14+1 de gittim doktor kız görünüyor dedi bacak arası belliydi inşallah değişmez bir oğlum var 😊
fat_m_a elisamommy ya gerçek ya tesadüf ne olursa olsun Rabbim hepimizinkini de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏