gulssg Mrb hanımlar kullanıp mennun kaldığınız çok zor lekeleri bile çıkaran leke çıkarıcı önerir misiniz her kıyafette yemek lekesi var ne yaptıysam çıkaramadım
melismersin gulssg my rabbiti görmüştüm ben burda. Yemek lekesini bilmiyorum ama bebişin kala lekesini çıkarttı.
kalimero39 gulssg E-bebekte satılan baby me marka sprey leke çıkarıcı 👍 Yetişkin kıyafetindeki lekeleri bile çıkarıyor, hatta kan lekesini bile. Kıyafetin üzerine sıkıp makineye atmanız yeterli.
melismersin gulssg ben sadece kaka lekesinde kullandım şimdilik çıktı. Diğer şekilde bilmiyorum:) ama önce soğuk su ile çitilemek gerekiyormuş leke oturmasın diye. Sıcak su sabitliyormuş lekeyi
Zehramm_ Leke yeniyken beyaz sabunla çitileyip sonra üstüne bulaşık parlatıcı ve sabunu sürüp makineye atın . Leke çıkmazda lekeli halde ütülemeyin leke sanitleniyor çıkmıyor .
gulssg Zehramm_ bunu da yaptım ya elma lekesi var mesela bir kıyafette böyle yapmama rağmen çıkmadı kaldı
melismersin gulssg bende kurutemizlemeciden öğrenmiştim ceketimi götürdüğümde. Neden yıkadınız direk getirseydiniz demişti 🫣