minikfasulyeo Nefes darligindan uyuyamıyorum resmen 🥹 Siz ne gibi çözümler buluyorsunuz Masaj yaptırmayı düşünüyorum ama eşim uyuyor Masaj biraz hafifletiyordu
humaakusu minikfasulyeo evin içinde yürüyüş yapıyorum yoksa kıvranıyorum ben nefes darlığından az yemeye çalışıyorum. Cocuğun ellerimi ayaklarımı bilmiyorum mideme kaburgalarıma vurup duruyor kızıma hamileyken bebek aşşağıdaydı çok rahat bir hamilelik geçirdim bu yukarda karnımın aşşağısı bomboş resmen bazen kaburgalarımı aşıp çıkıcak şimdi diyorum 🥴🤣 perişan oldum bir daha tövbeeeee hamile kalmam artık 😅
hunilii minikfasulyeo ya ben onu hamilelikten sanıyordum meğer benim demir depolarım falan komple boşalmış, dudaklarım falan bembeyaz oldu zaten. Sizde baktırmadıysanız bir kan tahlili baktırın kansızlık da çok nefes darlığı yapıyor
esmaesms minikfasulyeo benle aynı aydasın nefes darlığı benide maf etti ilk aydan beri resmn oturarak uyuyorum yemek yerken tıkanıyorum otrym bile nefes alamıyorum 🥺🥺
minikfasulyeo hunilii valla içiyorum da demir ilacı hatta biteli 2 gün oldu gidip doktora yazdirayim diyorum
hunilii minikfasulyeo valla aşko bende hamileliğimin başından beri demir takviyesi alıyorum ama depolar falan boşalmış kan ver baktır emin ol
hunilii minikfasulyeo benim oğlan ne varsa hüpletiyor belli ki, hamilelikten önceki değerlerim normal, 1 aylıkken verdiğim tahliller normal, 3 aylıkken düşmeye başlamış şuan 29 haftalık hiç bir şey kalmamış😂😂
esmaesms minikfasulyeo kız Valaha bende diyorum nefes alamıyorum kalkıl bana kırap ilacı veriyor amk bu nasıl Doktr lar ya
aysnrx minikfasulyeo Hava nemlendirici buhar makinesi çok işe yarıyor yanı başınızda çalıştırın uyurken yoksa temin edin resmen hayat kalitesini arttırıyor
minikfasulyeo aysnrx ben bir etkisini göremedim ya bende de vantilatör var Hormonlardan mıdır nedir ter basıyor sicaklaniyorum Sicaklaniyorum Vantilatör açınca da belim boynum tutulur diye korkuyorum acmasam bir dert açsam bir dert hayırlısı ile normale dönseydik ya