Hulya57 24 haftalık hamişler nasıl gidiyor bebeğiniz boyu kilosu ne kadar şeker yüklemesi yaptırdınız mi acaba doktorum 28 haftaya kadar yaptır dedi ama daha erken yaptırılmıyormuydu bide sağlık ocagı yapıyor mu şeker yüklemesini ☺️💕
Sedasss Hulya57 merhabalar bugun gittim.aclik ve tokluk sekerime.bakildi seker yuklemesine gerek.yok.dedi doktorum .bana seker yuklenmeyecek .24+3 üm bebkte 33 cm 800 gram
MelekAnnesi52 Hulya57 24+2 yiz şeker testi yarın yapılacak en son detaylıda bakılmıştı yarın baktıricam gelişimine 😆
Kahraman35 Hulya57 benim kontrolüm 13 nisanda. 21. Haftada 25cm 450 gr dı. Şimdi ne kadar olmuştur bilmiyorum. Şeker yüklenmesini de o zaman söyler galiba doktor.
Derin6565 Hulya57 ben 25 haftam oldu şeker yüklemesi istemedim ilk gebeligimdede istememiştim bebeyimin kilosu 780 gram
Hulya57 MelekAnnesi52 hm maşşallah canim kilosu ne kadar benim doktorum detaylı icin bişey demedi ama zaten artık gec de kalmişiz şeker yüklemesi yaptır dedi
Hulya57 Derin6565 ama canim ben hic bişey yaptıramadim ne ikili ne 3 lü nede ayrıntılı doktorum hic bir şekilde bieşy demedi yaptır yada yaplm die onu bari yaptırayım diyorum