seyma_nurrr 29haftalık gebeyim isme bir türlü kara veremiyorum çok büyük bir mesele benim için 3 isim arasında kaldım lütfen yardımcı olur musunuz 🥰 isimler şöyle Zeynep ela Bilge Sena Zeynep Gökçe
Tortilla seyma_nurrr iki isim koyuldugu zaman ulama oldugunda daha uyumlu ve kolay soylenıyor. Oyuzden en güzeli zeynep ela olmus🌸
seyma_nurrr duygunisa kesinlikle bend öyle düşünüyorum 😅ama eşim ve ailesi Zeynep Gökçe ye oy kullandı
duygunisa seyma_nurrr bende eşimle kendi kızımın ismine karar veremedik eşim hep ya İkra ya Nida ismini istedi bende Erva ismini beğendim en son sesimi çıkardım Erva koyduk şükür Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah 🤲 Zeynep Ela da ısrarcı olun ❤️
seyma_nurrr melismersin duygunisa hatta ela isminin bir hikayesi de var kendimce daha hamilelipin başında rüya görmüştüm cinsiyet bile belli değildi ela gözlü bir kızın oldu diye müjdeler verdiler eşime falan anlatmıştım 😅
seyma_nurrr Parsology değil mi 😌 Bencede öyle çok teşekkür ederim fikirleriniz kıymetli ve Zeynep ela açık ara önde gidiyor 😅