meryys Kızlar lcw dan pijama takımı alacağım da beden karar veremiyorum, 62.7 kiloyum 28+6 ikiz, m beden mi alsam l mi alsam sizler kac beden aldiniz
emin1333 meryys bende daha almadım yaaa arayistayim nerden alacam hiç bir fikrim yok ben teseture uygun birsey bakıyorum
cuteregina meryys kendi bedeninizden iki üç beden büyük alın bence ikiz gebelik bide Hani birkaç ay rahat giyebilmek için Her ay pijama almak mantıklı olmaz
Zehramm_ L al bence hatta xl bile olur rahat al doğumdan hastanede kullanırsın . Bide ikizsin ne kadar kilo alacağın belli değil
meryys Zehramm_ cuteregina Aslında cok kilo almadım ama bundan sonra artacak inşallah bebislerle l beden sipariş verdim kizlaar 1 tane gelsin bakayim deneyim😀
meryys emin1333 Ya pijama olayı beni çok germisti trendyolda cok güzel takımlar var ama iplikleniyor ve rengi atıyormuş, 1 tane biraz önce lcwdan sipariş verdim uzun kollu düğmeli mavi koyu renk. 2 takim daha alırım sanırım miss dünyayı önermiş çoğunluk ordan 1 tane lohusa takımı alayım diyorum
Zehramm_ meryys ben de miss dünyadan iki takım aldım şimdiden gitmeye başladım biri 3 lü sabajlıklı kısa kol, diğeri uzun kollu göbek kısmı pileli lojusayken de giyerim yıkadım bişey olmadı memnunum
Zehramm_ https://missdunyalissa.com/melina-dantel-detayli-onden-dugmeli-gomlek-yaka-uzun-kol-hamile-ve-lohusa-pijama-takimi-4536?renk=fume&beden=m Bunu aldım