Parsology beautiful_ tabi tabi biz okuldan gelmeden 😂 yemeğimi önüme koyar dizim başlıyor derdi ben de yemek yerken izlerdim bir yandan ne günlerdi be özlendi şimdi kendi bebeklerimizi büyütüyoruz ama eskisi gibi değil artık hiçbir şey tadı yok biz küçükken daha güzelmiş herşey..
beautiful_ Parsology gerçekten öyleydi valla o zaman herşey Başkaydı aileler birliktelik vardı sevgi saygı vardı 🥹
Parsology vanilyalibuse @Gokturkmom_ bebişim kidste bir post açmıştı ondan esinlendim biraz da duygusal 🥲🥲
vanilyalibuse bana geçmişe mi dönmek istersin yoksa geleceğe mi gitmek istersin diye sorsalar hiç düşünmeden geçmişe dönmeyi tercih ederim, gelecek apaçık…
Parsology vanilyalibuse kendini karamsarlığa itmemelisin azınlıkta olabiliriz ama yetiştireceğimiz çocuklar ile bir nebze olsun ileriye taşımak için elimizden geleni yapmış olacağız en azından kendimiz için..
elifsn23 Parsology nickimi unuttum da o titreşim gözümün önüne geldi ya farklı bir sayfada olsak da titriyordu 😂😂 saçma sapan kişilere platonik aşık olup triplere girerdik😂
Parsology elifsn23 ayyy oraları hiç karıştırma susss dkdkkdkd bir de gifler vardı ya kocaman kocaman bayılıyordum onlara öpücük vardı slakk diye öpüyordu koca ekranı kaplıyordu bir de ekranı kıran çocuk vardı yoksa gitarı mı parçalıyordu unuttum 😂😂
Parsology beautiful_ şimdi komşuluk bile yok bebiş apartmanda bebek olduğunu biliyorlar bizim iki alt daire akşamın 8 inde matkap ile bir şeyler yapıyor zaten 3 saat uğraşmışım uyutmak için uyansaydı o matkabı kafasına geçirecektim hemen eşime yazdım apt yöneticisini ara kessin şunun sesini diye öyle hallettik çok saygısız herkes..
vanilyalibuse kalbimdekiminik tüplü bilgisayardandı kız hahahahaha benim de telefonum yoktu tek iletişim oradan oluyordu arkadaşlarla
kalbimdekiminik vanilyalibuse aaa ciddi misin o nasıl oluyor ki yapay zekaya sordum 20002010 arası diyor 🤣🤣