mommymon Kızlar oğlum ilk ay 2.düşük oldu ama 2.ay gebe kalabilmiştim 6 aydır tekrar istiyoruz yine regl olmuşum bu ay olmadı 😪 ağlayasım geliyor öyle moralim bozuluyor her ay sizce bu 6 ay normal mi ne yapabilirim bu aşamada hormon profilim regl herşey wt normal
blgmrd mommymon canım 3. Çocuğu 13 ayda zor yaptım ovulasyon testi kullandım yumurtlama takibiyle bu ay hamile kaldım tavsiye ederim bende de herşey normaldi
zuhra_yldz mommymon bizim istememizle olabilecek bir şey değil nasip işi rabbim tez vakitte nasip etsin 😊 bende ilk doğumumu yaptıktan sonra 3 yıl korunmadığım halde olmadı her şey yolundaydı nasip olunca oluyor🌸
farah3 Seymatrkay dünya burası stres olabiliyor keşke olmaSa eskisi gibi olmadığı için hiçbişey bizde stres vs diyoruz aslında yedıklerımzle vs oynanıyor hava bile temiz değil aldıgımız ben tüp bebek tedavısı sureclerindeyım stres olmamak imkansız umut kaygı hep var buda strese sebeb oluyo mesela
mmommy mommymon merhaba benimde neredeyse dokuz ay olmadı ikinci gebelik stres yapmayın kesinlikle olmuyor akışına bırakın acaba bir sorun mu var diye düşündükçe gerçekten de sorunlar peş peşe çıkıyor
gupii01 mommymon benim de ilk çocuğum korunmasız ilk ilişkide olmuştu. Diğeri de öyle olur sandım 2 ay bekledim olmadı çok şaşrdım. Sonra kafamdan attım dedim ki tamam ya olmazsa da yapcak bir şey yok çok şükür bir evladımız var. 3.ay hiç takip etmedim bakmadım hamile kaldığımı dahi anlamadım meğer hamileymişim. Gerçekten kafanızdan atınca vücut rahatlıyor ve daha kolay oluyor
mommymon gupii01 normalde de çok takıntılıyım bende hemen olur diye düşünmüştüm olmadıkça aylar geçtikçe stress yapmaya başladım
bsrakp mommymon aynı bende oyle düşünmüştüm spirali çıkardığım gibi hamile kalırım zannetmistim cunku ilki tek korunmasiz iliskide olmustu, yaşta ilerledikce yumurta kalitesi de düşüyor oğlum 5 yaşında keske bu kadar beklemeseydim diyorum. Simdi spirali çıkaralı 3.ay oluyor insallah bu aydan ümitliyim nasip kısmet artık
m_t mommymon sizin bi tane varmış ben hiç yokken uğraştım altı ay falan sürdü tutmadı kimyasal gebeliğe bile çok sevinmiştim en azından olduğunu görebildik diye sonra kafama takmadım oluyormuş işte falan diye şimdi hamileyim inşallah sağ salim kucağıma da alabilirim hiç kafanıza takmayın olduğunu biliyorsun bi tane olmuş tekrar olur stres insanı bitiriyor bi de ilişkiye girmeyi görev haline getirmeyin o da insanı çok yıpratıyor
aykutyesim mommymon merhaba canım dengeli düzenli beslenin eşinle, akışına bırak bence vitamin takviyeleri kullanın, ben de 6 aydır deniyorum bu ay da bekliyorum hayırlısı, benim de yaklaşık 2 yaş çocuğum var
mommymon aykutyesim Akışına bıraktım zaten canım ama olmadıkça hiç olmazsa korkusu beni üzüyor düşükten sonra da tramvası oldu sanırm
Seymatrkay farah3 Ben tüp bebek gebesiyim. Stres değil inanç sizi etkilesin :) olacağına inanırsanız çat diye olur siz bile sasirirsiniz:)) inşallah pozitif sonuç alırsınız
mommymon bsrakp bende aslnda 3.5 yaşında başladım arada boş gebelik düşük olunca olmadı kısmet değilmiş