elifsn23 Parsology benim ayakta sallanınca çok sinirleniyor tek sevdiği şey omzumda uyutmam omzum ağrıyor akşama kadar 😅
Parsology beautiful_ Kız yok ne uyuması mama verdim sohbet ediyoruz birazdan sıkılır basar narayı öf 😂
beautiful_ Parsology bende benimki 10 defa ağladı şimdi uyudu şimdi kalkıp akşam yemeğini düşünüp yapıcam off valla bıktım yemek yapmaktan
Parsology elifsn23 1500. Uyutma çabasına girdim şuan kahvaltı asla yapamadım bisküvi yiyorum haha rezillik 😂
elifsn23 Parsology 😂😂 ben dün öğlen çok acıktım ama bebiş durmadı tencerede biraz yemek vardı ocağın üstünde ısıttım tencere ocağın üstündeyken yedim valla rezillik ya 😂
ikiprensannesi___ Parsology uyku saatini geçirme canım bnm bebe 4 aylık gündüz neyse de gece uykusu geçince içimden geçiyor benim resmen en geç 8 de uyuması lazım
Parsology ikiprensannesi___ Sana şöyle söyleyeyim 4 en geç 5 gibi başlıyorum uyutmaya saat 8 oluyor 9 bazen 10 oluyor uyuması odadan çıkamıyorum aralıksız uyutmaya çalışmaktan bitkin düşüyorum. 🥲
Parsology beautiful_ Benimki de uyudu ama teması kesersem uyanacak diye korkuyorum kaçıncı uyutuşum bu kahvaltı yapmadım daha eşimi bekliyorum akşam 6 buçukta gelecek eve 🥲
elifsn23 Parsology canım dikkat et ya geçenlerde benim tansiyonum düştü açlıktan komşuyu çağırdım gelip yanımda durur musun eşim gelene kadar dedim. Bayılacak gibi oldum bayılsam çocuğa bakacak kimse yok😂
beautiful_ Parsology bizim ki de uyudu ama kaç defa kalktı yemek yaptım şimdi duş alıcam o uyanmadan 🤦🏻♀️ Kuzum yanına birşeyin koy kokunu alıp uyusun en azından
Parsology elifsn23 elimden geldiğince bir şeyler atmaya çalışıyorum ağzıma valla durmuyor ki ben de eşimi bekliyorum balım