eeffkk melek_demhat ben 14 üne randevu aldım şehir hastanesinden kadin doğum için onlar yeşil alan açıyormuş 180 gün geçerliliği oluyormuş yeşil alanın ancak randevu bulurum diye erken hareket ediyorum zor bulunuyormuş
sum_doa melek_demhat beni kadın doğum doktoru radyolojiye kağıt yazıp gönderdi ordan aldım randevu ekstra bir alan açılmadı 17. Haftada gittim 25 haftalıkken buldum randevu
aysegullllllllllllllll eeffkk ben normal kontrole gidip doktordan detaylı ultrason randevusu istedim yönlendirdi 21 ekime verdiler çok önceden almış olduk yani
eeffkk aysegullllllllllllllll en güzeli en azından randevu bulurum bulmam stresiniz kalmamış oldu kafanız rahat etmiştir
sum_doa melek_demhat bence şimdiden git ya randevu bulunmazsa bir de ben gibi haftasını geçmiş bulursun erken olsun önemli değil
melek_demhat sum_doa pazartesi randevuya gittim doktor hiç bir şey demedi bulmak zor özelde yaptırırsın anca dedi gideyim yeşil alan actirayim en iyisi
aysegullllllllllllllll eeffkk kesinlikle sonradan gidince randevu bulunamıyor bazen özeller de gereksiz pahalı