seyda_diablanco yadimu dönebilir tabiki geç döllenme olabilir benim iki gebeliğimde geç döllenme kanla bile çıkmadı sonrasında çıktı hem bence erken yapmışsın 🥰🥰🥰
blgmrd yadimu canım bende erkenden test yapmaya başladım ve olmadığına kendimi inandırdım ama dün days comfort yaptım incecik pembe silik çizgi çıktı bugün İnnovita gebelik testi yaptım ve anında çizgi çıktı biraz daha sabret istersen 🩷
Sss1947 yadimu çok erken olmuş ya biraz daha bekleyin diyorum da dayanamıyoruz ki bende öyle elimde olsa her dakika yapıcam bat 11 benimde daha beklicem
asil15 yadimu 3 gün gecikmede bile zor gözüküyordu 6 gun varken nasıl ciksin daha yumurtlama üzerinden 1 hafta gecmemis
yadimu seyda_diablanco evet dayanamadım erken yaptığımı biliyorum en az cumartesiyi bekleyecektim aslında 🫣
betl99 Bende adete 5 gün kala yapmıştım çıkmamıştı. Adet olacağım gün yaptım çok silik orda görmüştüm en iyisi beklemek
yadimu asil15 yumurtlamamın 8. Günü bugün ilk hamileliğimde 5 gün önce çıktığı için belki yine öyle olur umuduyla erken yaptım
asil15 yadimu ilk hamilelikte hemen adet bitimi tutunmuş olabilir ama 8.cok erken 2 haftaya kadar ancak belli oluyor
emay61 yadimu benim de 7 gün var bende dayanamadim yaptim negatif cikti insaallah döner pozitifi göruruz
HaticeC123 regl 1 hafta kala test yaptım negatif çıktı.. adet günüm geldi 1 gün geçti. Pozitif çıktı canım bence bekle inşallah gönlünce olur🌸