blgmrd dileksunaa_98 benim iki gün böyle çıktı 2. Gün akşam bi daha test yaptım silikleşmeye başladı canım devam et testlere bence kaçırma yumurtlamayı 🥰
gecekusu29 dileksunaa_98 pik değil ama zaten hamile kalmaya en müsait gün ovülasyondan bi gün önce. Sonra ovülasyon günü en son ovülasyon ertesi
eaydin1 dileksunaa_98 siz bugunu yinede değerlendirin yarın belki daha da koyu olur belkı silikleşe bilir 🤗
mlkpc dileksunaa_98 benimde böyleydi sonra silikleşmeye başladı bende anlamadım günde 1 tane yapıyorum koyulaşcakmı bilmiyorum da geç yumurtlamamı oluyo acaba bende atım hemen resim
blgmrd dileksunaa_98 bi kere sabah akşam yaptım benim o da ikinci kez pik kadar koyu çıkınca tekrar silikleştiğini görünce yine günde bi tane olarak devam ettim işin uzmanı değilim ilk defa kullandım 🤭
dileksunaa_98 blgmrd ben inovita ovulasyon testi ile kızıma hamile kaldım ilk denemede çok şükür bende bilgisizdim kendi kendime denedim verdi Rabbim bakalım bu sefer olacak mı çok teşekkür ederim yanıtınız için şuan hamile misiniz 😊
dileksunaa_98 blgmrd hayırlı olsun çok sevindim 🥹 Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşALLAH 🙏🏻
mutluuuannemmm mlkpc daha başındasın canım stres yapma testi yapıncada sıvı alımına dikkat et koyuluşucaktır
mlkpc mutluuuannemmm böyle uzun uzun yapıldığını bilmiyodum bianda koyulaşıp silikleşince dedim heralde kaçırdım
mutluuuannemmm mlkpc yok canım daha başındasın ben 17 . Gün pik görmüşlüğüm var hatta 20. Günde görmüştüm insan vücudu değişiklik çok normal inişli çıkışlı olması