eaydin1 ekinci7227 bence normal canım ben salı günü gittigimde 6+1 cıktım bugun 7+2 dim doktor 6+6 ile uyumlu dedi mesela biraz büyüdükten sonra haftasını yakalıyorlar kızımda da öyleydim son haftalara dogru hep iki hafta önde gitti hatta
ekinci7227 eaydin1 inşallah canım bende çoğu yerde okudum önde arkada olabilir diye o yüzden fazla sıkıntı yapmamaya çalıştım onu ya
ekinci7227 eaydin1 valla ben bugün yine gittim :) 7+2 dedi falan dedi normal herşey dedi haftaya çağırdı tekrar işte beni de
eaydin1 ekinci7227 bana 10 dan sonra gel dedi cumarteside hastanede ama ben gitmicem hafta içi gidicem ozamanda baya büyümüş olur
eaydin1 ekinci7227 anladım canım saglıksın olsun gerisi önemli değil tabi ben kızımdada ayda bir gidiyordum :) bundada öyle yaparım
ekinci7227 eaydin1 bende artık öyle yaparım kız haftaya da giderim bugün kan idrar aldılar ya onların sonucu için sonra ayda bir giderim rabbim nasip ederse
eaydin1 ekinci7227 aynen kuzum zararı yok denıyor ama yinede o kadar sık muane bence olmamalı daha cok küçükler
ekinci7227 eaydin1 aynn öyle canım gitmem daha ya beklerim artık haftaya ama bu kan sonucu için giderim ona ne diycek bakalım
ekinci7227 minigiminannesi03 yok canım kaç doktora gittim gerek yok diyorlar coraspin yeter diyorlar ne bilim