ekinci7227 rumeysainan rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım inşallah dua et bizlere de unutma bizleri
rumeysainan ekinci7227 ederim bende çok sıkıntılar çektikten sonra bu haberi aldım hep aklımda isteyen herkese nasip etsin Rabbim 🌸
ekinci7227 eaydin1 bende senin gibi oldum kız gece uyuyamadım resmen sıkıntı kötü biliyorum ama elde değil işte
eaydin1 ekinci7227 kafaya takarak iyi birsey yapmıyoruz ama işte iyi ilerlesin istiyoruz sen bir daha ne zaman lan vericeksin
ekinci7227 eaydin1 ben daha vermeyi düşünmüyorum ya yoksa çok stres yapıyorum bekler giderim ona göre doktor ver derse veririm artık
ekinci7227 rumeysainan amin canım amin Allah razı olsun tüm isteyenlere kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
ekinci7227 eaydin1 ben kan vermem artık giderim pazartesi bir görüşürüm iğneyi falan konuşurum zaten kese için erken hâlâ gözükmez bence sende mi aynı gün gidicen haber edelim yine
eaydin1 ekinci7227 pazartesi kesin giderim beklemem bende bugun gidicektim normalde beta 1000 cıkınca gitmedim pazartesiyede allah büyük
minibebem ekinci7227 kadın doğum acil değilse normal acil kan sulandırıcı iğne vermez ya da kullanın demez çünkü alanı değil. O yüzden acile gitmeyebilrsiniz aslında
gulsahk4 ekinci7227 laboratuvar arası sayı farkları çok oynuyormuş bende de aynısı oldu doktor sıkıntı olmaz dedi
ekinci7227 eaydin1 güzel haberler al inşallah canım banada haber edersin bende yazarım gidince aynn öyle valla kafamız bir aydınlansın artık