atauras canım öncelikle günaydın ☀️ bence gereksiz takılmıyorsun, benim 15.haftamdı bu hafta. Sana göre daha çok yolum var yani. Ben de içimde tutmam, söylerim takılanı. Aklımda duracağına arkamda dursun insanıyım kendimi bildim bileli. Kusura bakmasın da nerede görülmüş doğum yapmasına 2 gün kalan kadına makine dizdirildiği? Ben 3,5 aydır elimi sürmedim makineye. Annesi altından mı? Kendi annelerine kıymeti zirvede vermeleei beni delirtiyor. Eleştirmeme konusunda da üzgünüm, ben eleştiririm. Herkesin sınırlarıma saygı duymak zorunda olduğunu unuturlarsa hatırlatırım. Yani el insaf gerçekten. Annesi çok kıymetli olan gider annesiyle devam eder hayatına. Benim kendi adıma hiç esim yoktur. Senin de boşuna takıldığını düşünmüyorum. İnsan değersiz hissettirilince kahroluyor. Gözleri dolu dolu etrafa bakıyor. Biri sana değersiz hissettiriyor ise sen de ona öyle yap. Sıkma o güzel canını da bebişininkini de bu insanlar için. Refakatçiye gelince, eşin deneyimsiz. Ben de kendi annemi isteyeceğim. Romantizme gerek yok, yardımcı olacak insan lazım sana 🌺