yakutfamilia allyslife merhabalar bu sağlam kart indirim durumu acaba doğum ücretinde de geçerli mi bilginiz var mı??
allyslife yakutfamilia geçerli diye biliyorum ama yine gittiğiniz şubeye arayarak ya da gidince sorun mutlaka. Ben de cumartesi günü kontrole gittiğimde sizin için soracağım bu durumu.
allyslife betul_yldzz tamamen bu.. Allah ıslah etsin, sonumuz hayrolsun çok üzücü.. NST yani ekstra kan tahlili vesaire değil. Muayene ücretine dahil olmalı. O kadar ay takipliyiz neticede o hastaneye, çok manasız
kpsslianne bbem nasıl randevu buluyorsunuz ben bir türlü bulamıyorum muayne ücreti ne kadar bir de doğum fiyatları nedir bilginiz var mı
bbem kpsslianne ilkte randevu bizde bulamadık aşırı yoğun hastane müdürünü araya sokarak randevu aldık sonra onda takipte kaldım Türk Metal sendikasına 2.250 muayne ücreti doğumda 54 bin indirimli çok tatlı bi doktor siz sormadan herşeyi çok güzel anlatıyo
betul_yldzz ikizannesiasl bi yanlışlık olmasın ya çünkü kaç kere giriliyor nts ye hangi birine yeter öyle
ikizannesiasl betul_yldzz yok ciddi ciddi ödemiş hatta doktora söylemiş doktor bile şok olmuş . Şikayetçi olmuşlardı başka biri de ben de 10 bin ödedim demişti
mineArslan Benimde doktorumun ozel kliniği var halkalida bende oraya gidiyorum nst ücreti 1500 veriyorum muayenesi 3300
yakutfamilia allyslife tamamdır cumartesi benimde randevum var dönüş yapacağım size inşallah 🌸🌸 varsa size çok dua edeceğim 😁😁
allyslife yakutfamilia ayyy inşaallah inşallah😂💖 eşim faizsiz peşin fiyatına taksit de yapılıyor dedi şimdi bak
miniksusamtanemm mineArslan her seferinde mi bu ücret ödeniyor yaa 🥲 şimdi muayene sıklığıda artıyor ya son haftalarımız diye 🥲🥲 ben şuan 34+5 im ama doktorum son adet tarihini değişmişti o yüzde 33+5 olarak görünüyorum. 32.haftada gel demişti bana da ilk nst gircem bende.
mineArslan miniksusamtanemm bende ilk 32 haftalıkken girdim bide 2 hafta önce girdim cmt gunude muayene olucam yanlis hatirlamiyorsam 10 günü grcmeden gidinceye ücret almıyor
miniksusamtanemm mineArslan evet bende 10 gün içinde olursa ücret alınmıyor diye biliyorum genel olarak özeller için ama her türlü normal rutin kontrolde 10 günü geçiyor. siz memnun musunuz doktordann?? doğum hakkında hiç konuştunuz mu ücretler vs.
temmuzonbir allyslife ay şaka gibi bacım ya, nts bu kan değil idrar değil ne bileyim yani bu ücret çok fazla, Allah herkesin yardımcısı olsun
mineArslan miniksusamtanemm ben doktorumdan çok memnunum dogumumada Gürkan bey girecek bebeğin her ayrıntısına kadar bakıyor inceliyor geçen rahatsizlastim hemen doğum yapacağım hastaneye geldi hastami ben görüp yollayacam dedi
supermommss allyslife merhaba ben sefaköy Medipol 8 ay önce doğum yaptım Bizım tgs indirimimz var hem muayenede hemde doğumda geçti indirim mesala esenler Medipolde dogumda geçmiyor dedıler bize