mrvrm Ben 28de gittiğimde baş geliş pozisyonda dedi. Tabi daha erken, dönüp pozisyon değiştirir illaki. Son haftalarda ne olur bilemem 🤷🏻♀️
Rabiaayb Benim ilk gebelikte makat gelişti dönmediği için 39+3 de sezaryen olmuştum. Bu gebelikte 28. Haftada döndü hissettim döndüğünü hatta
Rabiaayb aysenurari karnım çok gerildi belime ağrı girdi ve kafa sertliği aşağı doğru indi. Bide ayaklarını sol tarafta hissediyordum şu an sağda hissediyorum bazen de tam midemin olduğu yerde tam ortada tekmeliyor . Doktora gittiğimde de dönmüş olduğunu söyledi emin oldum. İlk gebeliğimde kafası hep yukarıdaydı onun dönmediğini de biliyordum tekmelerini hep aşağıda hissediyordum kafası top gibi yukarıda duruyordu bazen de sağa dönüyordu ama geri çıkıyordu yukarı kafası. Nasip belli olmaz belki döner sizin. Herkeste farklı oluyor
lemankrl gozdenzl ben 34te sormuştum normal doğum istiyorum diye pozisyonu uygun dönmüş bebek demişti doktor
gozdenzl Rabiaayb ay inşallah ya bakalım tarih verdiler ama o güne kadar dönme ihtimali var dedi doktor
aysenurari Rabiaayb 29da gittigimde poposu aşagidaydi bende son haftalarda tekmelerini yukarida hissediyordum yani gobek deliğimin çevresinde falan ve hareketleri değişmişti bugun gittim kontrole dönmüş dediler. 32deyim simdi sukur ki donmus
allyslife gozdenzl benimki doğum pozisyonunda zaten. Yanlış yoruma yanıt verdiniz sanırım🫠 hakkınızda hayırlısı olsun, sağlıkla kolaylıkla kavuşun inşaallah🌸
zeyzeynur gozdenzl 26da tersti 27de dönmüş demişti arada 10 gün vardı bu arada şuan tekmelerini sağ üstte hissediyorum tersken hep sol altta hissederdim kalça gelişliydi o zaman
dalyaluna35 32de baş gelişe döndü pazartesi kontrolumuz var 34 icinde olmus oluyorum umarim yeniden bas gelistir ve pozisyonu değişmemiştir bekliyorum kontrolu 🫠
burcu_u gozdenzl İki gebeliğimdede 32. Hafta da kontrole gittiğimde dönmüştü ilkinde doğuma kadar da hep doğum pozisyonunda kaldı hiç değişmedi şimdi yine aynı pozisyonda baş aşağı duruyor Dönerken çok yoğun bir mide bulantısı yaşadım hissettim döndüklerinide gerçekten kontrole gittiğimde de dönmüş oluyorlardı
Aybix gozdenzl yaa öyle dönmediğinde önceden normal de doğursan sezeryana mi alıyorlar makat gelişte?
gozdenzl Aybix evet ama son ana kadar bekliyorlar şimdi bana gün verdiler sezeryan günüde bakıcaklar döndü mü düye dönmediyse sezeryan mecbur
burcu_u gozdenzl Benimki döndü ama plasenta rahim ağzına çok yakın sınırda olduğu için yine de şuan sezeryan olma ihtimali var bakalım 17 eylülde ayrıntılı ultrasonla daha detaylı bakıp eğer normal doğum şansı yoksa o gün direk sezeryana alacak ilki normal doğumdu Herşey nasip kendinizi strese sokmayın sizin için hayırlı sağlıklı kolayı neyse o olsun inşallah
hulyalarda gozdenzl oğlum şuan 35+3 ,benim doğuma 11 gün kaldı, geçen hafta döndü. Ama sezeryan olacağı için çokta önemli değil diye düşünüyorum.