Mavi_Kelebek__ Kızlar ya mutfak ledi vardı ucu açıkta kalmış elime değen yer halen tahriş hissi var bu normal mi ben mi vesvese yapıyorum acaba ya bu aralar takıntılı oldum biraz çok kısa süreliydi ama
ikizannesiasl Mavi_Kelebek__ bebişler kese de ya onları etkilemez bile canım hiç korkma çok geçmiş olsun 🌸
Mavi_Kelebek__ Sibel_10 Yok hayır tahriş hissi de azaldı ama çarpma esnasında bi başım döndğ biraz toprağa bastım
Sibel_10 Mavi_Kelebek__ oyle yapar biraz durmus eliniz morarma siyahlik yanik izi yoksa insallah o his de gecer benim parmagimi bir kabloya tutturdum o kdr carpti ki morardi kenarlari yandi tabi o his biraz surdu dha sonra gecti ama o carpma hissi allah korusun kolunuzdan cok oteye gitmediyse korkmayin
Sibel_10 Mavi_Kelebek__ parmagim deyince siz sadece elinzde klmistir diye hissiyat o yuzden dedim topraga basmaniz iyi olmus suan nasilsiniz yavas yavas o histe gecer
Mavi_Kelebek__ Sibel_10 fiziksel olarak iyiyim farklı bi his yok ama elim çok acıdı ve tüm vücudumda hissettim çok kısa süreli ve hemen çekildim başka belşrti yok
ikizannesiasl Mavi_Kelebek__ ah pardon hamilesiniz sandım. Elektrik çarpması yüksek olduğunda etkileri zaten farklı oluyor , sizin düşük akımda olduğu için hiç tedirgin olmayın yarın unutursunuz bile
Mavi_Kelebek__ ikizannesiasl çok teşekkür ediyorum öyle ferahlattınız ki içimi sizin de en zor anınızda böyle ferahlasın inşallah içiniz✨ çünkü çok tedirgin oldum bu aralar bayağı evhamlıyım
ikizannesiasl Mavi_Kelebek__ güzel duanız için çok teşekkür ederim ☺️ siz de güzel duanız ile içimi ferahlattınız Allah sizden razı olsun 🌸🤲