ipekkkaynarr Doktorumun verdiği ilaçları kullanırken rahatlıyorum bıraktığım gibi kaşıntım ve akıntılarım devam ediyor böyle bişey yaşayan var mı nasıl kurtuldunuz
ezgi6258 ipekkkaynarr çözümü dut kurusu suyu içmekte buldum. Günde bir bardak içiyorum çok şükür düzeldim ya. Crp de yüksekti kandaki enfeksiyonu bile düzeltiyor
beeetul ipekkkaynarr vajinal enfeksiyon var bende de. Fitiller kullandım kremler kullandım ama bir türlü kurtulamadım. Yarın doktor kontrolüm var bakalım bu kez ne verecek
temmuzonbir ipekkkaynarr hiç geçti mi desene her saniye var, idrsr yoluyla vajinal enfeksiyon farklı aynı anda tedavi edilmesi lazım ikisininde, vajinada varsa eğer kaşıntı devam eder sürekli
ipekkkaynarr ezgi6258 böyle zamanda insan korkuyor bide bebeğe bişey olursa diye doktorun haberi var mıydı peki içtiğinizden
ezgi6258 ipekkkaynarr maydonoz suyu düşük yapar kesin bilgi ama bu konuda bilgim yok dedi doktor. Çevremde içen vardı ; vallahi benim 2. Hamilelik olduğundan mı ne rahatım bir tık ilk hamileliğimde göre . Dutu çok yoğun koyup içmedim yani su oranı daha fazla. Ayrıca ilk gebeliğimde gilaburu suyu denen bi su var meyvenin suyu böbrek taşlarına iyi gelir . Çok sancım vardı devletteki doktor sakın içme dedi. Özelede takipliydim o sıra özeldeki bi araştırayım öyle haber vereyim dedi. Araştırmış içtim valla bişeyde olmadı şükür kızım 4 yaşında. Bazen doktorlar başından salmak için yapma etme diyor bence . Bişeyleri kararında yaptığında sıkıntı olmayacağını düşünenlerdenim. Yaptığım şey tartışılır tabi . İyi bir doktora denk gelip sorabilsen keşke. Burdan da birileri yazmıştı sabah akşam içtim iyi oldum bebekte iyi diye okuyunca çevremede kulak verip araştırıp günde bir bardak içmeye karar verdim. Enfeksiyonda bebeğe zarar veriyor ilaca başvurmak istemedim şuan düzeldim mesela hafta bir içme kararı aldım . tabi yine doktor tavsiyesi almakta fayda var 🤷♀️ uykucukoalaanrs
ipekkkaynarr beeetul evet idrar yoluyla beraber oda var. Peki doktor alttan muayene ediyor mu konuyla ilgili ben şimdilik şikayetleri söyleyince krem ve fitil verdi ama yarın tekrardan konuşucam
beeetul ipekkkaynarr Evet baktı akıntıma ama öyle detaylı bir bakıl değil göz ucuyla vajina girişine baktı öyle. Tecrübeli bi doktor zaten direkt evet mantar dedi. Pamuklu iç çamaşırları giymeye özen göster. Bol su iç ve sık sık tuvalete gidip idrarın gelmese bile azar azar da olsa yapmaya çalış. Hassasiyet olduğu için olabildiğince erken boşalmak acıyı hafifletiyor. Diğer türlü konsantre olan idrar ful ızdırap oluyor 🤦🏻♀️ Ben çok çektim hala da aynı dertten muzdaribim. Öyle ki dışarı çıkmak benim için imkansızlaşmıştı. Şimdi biraz biraz azaldı diye çıkabiliyorum.
ylmzys1 Aynı sorun bendede var her ay idrar tahlili kan tahlili her ay ilaç kızılcık içtim dut içtim yok bu sefer alttan muayene etmek zorunda kaldı mantar olmuşsun dedi bakalım yoğun ilaç içiyorum şimdi inşallah geçer çok iğrenç birşey ya
ylmzys1 ipekkkaynarr Allah şifa versin bol su iç diyorlar birde mesane dolu olmucak lavabo ihtiyacın olmasa bile sık sık git dediler inşallah geçer çocuğa geçmesi tedirgin ediyor insanı Allah korusun
uykucukoalaanrs ezgi6258 yinede herkesin gebeliği farklı vücudun vereceği tepkiler farklı başkasını kötü şekilde tetikleyebilir zararsız değilde kişiye göre değişir diyebiliriz temkinli yaklaşmakta fayda var.