ipek_2513 Kızlar ben süt sağma pompası aldım deneme amaçlı çalıltırdım birkaç damla süt geldi bi şey olur mu ki
uykucukoalaanrs ipek_2513 bı seferlik bikac damladan bişey olmaz düzenli yapılırsa erken doğum riski var
melismersin ipek_2513 sağma bence. Çünkü emzirmek rahmi hareketlendiriyor bu sebeple kasılmalar oluyor. Erken doğum riski çıkıyor ortaya. Sağımda bir nebze emzirme.
cilekliturta11 ipek_2513 benim de ilk gebeliğimde 6 aylıkken sütüm geliyordu ve ben dayanamayıp hep sıkıyordum bildiğin fışkırıyordu ve ne alakaysa çok rahatlıyordum göğsümdeki ağrım sızım geçiyordu
ipek_2513 cicekkkkiz yaa bilmiyordum sütü görünce durdum zaten hemen bu arada bi dkk anca çalıştırdım çok değil
Gxxs uykucukoalaanrs aklıma hamile olupta çocuklarını emziren anneler geliyor niye erken doğum olmuyor sadece kafama takıldı yanlış anlamayın beni ilk gebeliğim zaten bende bu soruyu merak attım
uykucukoalaanrs Gxxs 37 haftadan sonra özellikle doğumu tetikliyor, sanırım emzirenlerde o arada bırakıyordur emzirmeyi ya da emzirirken aynı anda salgılanan progesteron hormonu dengeliyordur oksitosini. Her şey bir denge içinde eminim bununda bı mantığı vardır
sum_doa ipek_2513 36-37. Haftadan itibaren kolostrumu sağıp biriktiren anneler var bir sorun olacağını düşünmüyorum ben doğumu tetiklese bile vakti gelmiş zaten