melike07 Yarın kontrolüm var 6+5 olucam kalp atışını hâlâ duymadım pazartesı günü kontrole gitmiştim bebekten hayır bekleme dedi yarın için de korkuyorum ya yine kalp sesini duyamazsam diye. Beta değerim de 10176 geldi
hamilelikteikincibahar melike07 bebekten hayır bekleme cümlesini bir doktor mu söyledi size sakın tekrar ona gideceğim deme
melismersin melike07 aslında geç döllenme değildi. Ama duyamamıştık. Alttanda bakmamıştı doktor. 10 gün sonra gel duyarız demişti. İnan aynı korkuyu bende yaşadım. İçini ferah tut öncelikle 🙏🏻
ipek_2513 Ben de 5+4 te gittim duymadık bir hafta sonra tekrar gel dedi gitmedim 8+5 te gittim duyuldu
melike07 melismersin melismersin bana hep alttan bakıyorlar beta da biraz geriden geliyor demişti inşallah kötü bı sonuçla karşılaşmam
melike07 mommmy_ evet acildeki doktor söyledi bide aşılamayla gebe kaldım o kadar uğraştık çabaladık zor gebe kaldım doktorda yüzüme öyle söyleyince kitlendik kaldık çok korktum
melismersin melike07 geç döllenme olmuş olabilir tatlım. Dediğim gibi içini ferah tut ki strese girme çok fazla. 🫶🏻
mommmy_ melike07 Bnde şuan 7. Haftadayım geçen hafta kese var bebek yok dedi ama erken daha olmadı alttan muayeneyle bakarız dedi cuma gidicem Bnde bakalım.Umarım duyarsın sende bazen cihazdan cihaza değişiyor o yüzden sıkma canını ☺️
annem09 melike07 ben senin yerinde olsam sana bebekten hayır bekleme diyen doktora gider bir çift laf söylerdim.
bebekisteyen melike07 ay çok sevindim ben de bu hafta değil önümüzdeki hafta duyacağım lütfen bana da dua eder misin tam kaçıncı haftada duymuş oldun canım