Aybix Sorum başlıkta. Şükür randevu bulabildim ve aldım eylülün 17 sinde tam 20 haftalık oluyor. Sizce nasıl erken mi ya aslında kafamı kurcalamiyor değil acaba erken mi diye. Bulmuşken alayım dedim.
ipekkkaynarr Aybix doktor hafta söylemedi mi ki benim 22.haftada gitmen gerekiyor dedi. Yarın gidiyoruz kısmetse 🥹
niiloyy 20+3 bizim randevumuz da zaten 18-24 arası diyorlar sanırım bence normal bir zaman çok erken değil
ipekkkaynarr Aybix evet devlette pek ilgi yok bende o yüzden ne kadar istemesem de mecbur özel hastaneye gidiyorum ama bundan hiç hoşlanmıyorum
Aybix ipekkkaynarr anlıyorum ya evet. Sedyeye uzanmam ve kalkmam bir oluyor maalesef. Özel de malum çok pahalı.
ipekkkaynarr Aybix hadi ya çok üzüldüm ve maalesef öyle. Ben doğum sigortası yaptırmıştım hamile kalmadan önce yoksa bende el mahkum devlete gidecektim
Aybix ipekkkaynarr ne kadar iyi yapmışsınız. Evet önceden düşünülmesi gereken bir konu ama süpriz bir gebelik gibi oldu benimki.
rojdaa_gk Aybix Ben de 20+6 da gideceğim inşallah detaylı ultrason için, bence erken değil ya gidilebilir.Zaten bildiğim kadarıyla 20/24 haftalar arası yapılıyor.
Aybix rojdaa_gk hayırlı güzel haberler alman dileğiyle ☺️ evet zor bulunuyor randevu kaçırmak istemedim
harika3838 Aybix merhaba benim doktorum 18 24 arası istediğin zaman git hiç farketmez dedi ben kendi kafama göre seçip gittim yani, bir sorun olmaz neden olsun, güzel haberler alırsınız inşallah