zmra89 Eslemiqooo nasip ben bir an geliyor çok hissediyorum bir anım geliyor yok be olmaazz kaç ay olmadı şimdi mı olcak diyorum biz düşünüyoruz 5 aydan beri yumurtalama günlerimizi de değerlendirdik bu ay doktorada gittik hiç bişey yok diyor gayet çok iyi diyor 1.5 aylık oğlum var 2 ye girecek bakalım Allah bılır
zmra89 Eslemiqooo oğlumun yaramaz değil sakin bir bebek bana hiç derdi yok o yüzden istiyoruz yoksa yaramaz olsa dürdüğünüzde durmasa asla istemem bakamam derim ama. Oğlum naif bir çocuk gibi sakin
nurcanldizz Gebeliğim ama 1. Ye göre böyle bir göğüs ağrısı yok yani kaldıramıyorum resmen iç çamaşır takmak yüz üstü yatmak istemiyordum doğrusu bunlara bağlıyordum ağrıyı ama meğer hamileymişim o kadar beklemiyordum ki öünkü başka belirtide yoktu kist falan mı var diyodum acaba ya da adet olucam diye düşünüyodum ama test yaptım 7 haftalıkmışım herkeste farklı belirtiler oluyo bazen kalbe doğuyor bence 🙏
ustbshll Eslemiqooo olabilir ama regli belirtiside olabilir benim katlanılmayafak şekilde sızlama ve şişlik hissim vardı neredeyse 20 haftaları görene kadar bu şekilde devam etti sütyen bile canımı acıtıyordu
niiloyy Benim hiç bir belirtim yoktu hatta regl olacak gibi hissediyordum ama hiç olmam normalde kabız olmuştum çok garibime gitmişti baya da rahatsız ediyordu regle 3 gün kala da aşırı silik çizgi beta 13 le öğrendim
beeetul Eslemiqooo ilk belirtim memelerde oldu bende. Biri yanlışlıkla kolunu çarpsa canım gidiyordu. Sütyen dahi takarken zorlanıyordum. Baya da büyümüşlerdi. 3.hamileliğim ve hepsinde memelerim hemen büyüyor. Sonrasında da kasığa ara ara sancı giriyordu ordan şüphelenmiştim. İlk olunca acaba mı diyosun ikinci üçüncü olunca ben şimdi naneyi yemedim mi diyorsun 😂😂