fbaris ben doğum yaptım canım. 12 haftalık olduk hatta. Bebeklerin bencil olduğunu söylerdi hep. 37+6 da 3600 doğdu hatta kızım. Kendimi yemek için hiç zorlamadım ben. Belli başlı şeyler yiyebiliyordum hep. Sabah mutlaka 2 haşlanmış yumurta yiyordum ama. Bazen 4 saat sürüyordu yemek ama yavaş yavaşta olsa yedim. Tost yiyordum çok. Ekşimayalı çok tahıllı ekmek yedim hep. İçine kaşar peyniri ve roka koyuyordum. Yumurtayla yavaş yavaş yedim. Öğlenleride ya bowl tabağı yapıyordum meyve yulaf ve yoğurttan yada shake hazırlıyordum yine meyve yulaf ve kefirden. Tahin ceviz ekliyordum. Akşamda ızgara tavuk ve yoğurtlu salata yiyordum. Yani gerçekten doğum yapana kadar hep böyle beslendim. Saatler sürüyordu yemem ama zorlamadan yemeğe çalıştım hep. Son zamanlarda süzme yoğurdu biraz süt ve balla karıştırıp buzluğa atıp dondurma gibi yedim birde. Ben işe yaradığını düşünüyorum. Kustuğum zamanlar yine oldu yediğimi ama böyle böyle bir şekilde beslendim hep. Birde bulantı ilacını içiyordum yani 2 şerli( doktor kontrolünde tabi). Belki işine yarar seninde dediklerim. Ama sıcak yemektense içebileceğim yada soğuk yiyebileceğim şeyleri daha rahat tüketebiliyordum.