besimeninbebek Arkadaşlar 9+3 haftadayım dişim çok kötü şu bile içemiyorum, kesin olarak dolgu yapılması lazım nasıl olucak ben nasıl dayanıcam bu ağrıya, tedavi yapılabiliyor mu yardımcı olur musunuz
melismersin besimeninbebek 2. Trimesterda yapıyorlar. İlk 12 hafta ve son trimesterda veya yaklaşmışsan asla bakmıyorlar. Birde devlete baktıramamıştım ben. Özele gittim ondada sona yakınım diye bakamadılar. Ama bende kanal tedavisi gerekirse diye yapmadılar tabi.
Ceku256 besimeninbebek ben 31. Haftamda diş işlemleri yasak olmasına rağmen kadın doğum uzmanından izin verdiğine dair bir imza ile 2 tane yirmilik diş çektirdim. Bi kadın doğum uzmanınıza danışın sizin durumunuzla ilgili en doğru değerlendirmeyi o yapar.
melismersin besimeninbebek maalesef. Maksimum parol veriyorlar birde oda hiç bir işe yaramıyor. Bende çekmiştim o ağrıyı. Üstüne birde dişim kırılmıştı.
Betul2306 Ben de aynı şekilde doktorum dan diş tedavisi yapılabilir diye kağıt aldım ve yaptırdım ,özel de yapıyor devlette de .ben üniversite hastanesinde yaptirmistim
besimeninbebek Betul2306 bıgün gidip görüşücem kadın doğum doktoru ile inşallah kurtulurum bu ağrıdan