Deniziimmm Dr danışmadan açma boyama yaptırdım inşallah birşey olmaz şuan kuafördeyim 🙏 17+1 günlük hamileyim 🤷
Hulyarsln Deniziimmm boyama değilde açtırma işlemi önerilmiyo,sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah..
Tomurcuk18 Deniziimmm Keşke yaptırmasaydın ama artık olan olmuş. 33 haftalık oldum aylardır kuaföre hasret yasıyorum, hamile kalmadan mavi ombre yaptırmıştım aka aka sarıya döndü🥶
Nursemomm Deniziimmm kafa derinizde yara açıklık vs varsa kanınıza ordan da bebeğe geçer özellikle açma işleminde kesinlikle önerilmiyor bence bidaha yapmayın
Ahsenimm Bende boyadım ilk çocuğumda bişey olmadı ama inş olmaz bende boyamayı düşünüyorum 4 Aylık oldum Allah’a a emanet inş bişey olmaz
Tomurcuk18 Deniziimmm Bende alışkın değilim ama doktorum izin vermedi bende bebeğimden daha önemli degil doğumdan sonra yaptırırım diye düşünüyorum.
Deniziimmm Tomurcuk18 mutlaka önemli değil bebeğimizden Allah'a emanet dedim ve boyattım şükür bir sorun yok şuan 🙏
Deniziimmm [bilinmeyen] sormadım canm Dr kesin benim Dr izin vermezdi çok araştırdım ben açıkçası bir problem olmaz diye boyattım Dr riske atmak istemiyor biz dedik izin verdik olmasın diye
Deniziimmm Nursemomm yok canım öyle birşey yara vs hayatımın hatasıydı zaten koyu yaptım dipleri bir daha asla yapmam şimdi artık sadece dip yapılacak bundan sonra tşk ederim ilginize bir daha açma işlemi yok. 😊🙏