melikeaytekin Kızlar haftaya gore beta neden bukadsr yuksek bıraz tedırgınım ıyı bıseymı kotu bıseymı anlamadım doktora gıtmedım daha bugun ogrendım 11 gun gecıkme var
gulcegul melikeaytekin 6+1 de 99 bin gördük biz hatta yüksek ihtimal ikiz dendi ama gayet tek başına bi kızımız olacak ☺️
asoss1217 melikeaytekin kesesini gördüm geçen hafta , kalp atışı için haftaya pazara randevum var . Çok heyecanlıyım endişeliyim değişik duygular hissediyorum ilk gebeliğim 3 senedir bekliyorum
melikeaytekin asoss1217 yaaa senı cok ıyı anlıyotum benımde ılk gebelık ıkı yıl olcakdı kasımda neler cektık cok ıyı anlarım kese kac haftada gorundu
melikeaytekin gulcegul aborı ne yuksek pekı 99 bın nasıl yazıyodu kan tahlılınde bana bıraz dgeısık geldı nokta falan koymamıslar araya dırek 25046 yazmıslar ya
zuzu_59 melikeaytekin ben 5 haftalıkken 46.800 çıktı betam. Bu bir sorun değil ki siz niye endişe ettiniz?
melikeaytekin zuzu_59 cunku ben kımseden yuksek sonuc duymadım neden bukadsr yuksek bır sorunmu var veya ıkız vs dıyemı
zuzu_59 melikeaytekin Yok yok öyle bir şey değilmiş. Erken tutunmuş bebişlerimiz o yüzden böyle yüksek çıkıyor. Ben doktora gittiğimde 5+6 falandım keseyi bırak bebeğide gördüm kalp atışınıda duydum. Erken tutunduğu içn gördüm bazıları daha 6-7 haftalar civarında bebeği zor görüyor mesela
melikeaytekin zuzu_59 evet sımdı bende bıyerde okudum erken dollenme gec dollenme onlara goreymıs benımde yumurtam 3 agustosta pıktı 4 agustos gece sılınmıstı
zuzu_59 busenurbgik az olup olmaması önemli değil ki. İki günde bir kan verip değerin iki katı çıkması lazım. Onu takip etsen yeterli
melikeaytekin busenurbgik canım benım herkesım dollenmesıne gore degerı farklı gec dollenme olmus olabılır degerın ıkı katı artması onemlı gerısı bos