diloslili rumeysa_5567 gayet güzel artmış canımmm ben de iki gün önce 24.9 çıktı bugün tekrar vermeye gittim artış için aile hekimi çok yetersiz bi değer dedi moralimi bozdu 🥲
rumeysa_5567 rumkaya daha doktora gitmedim canım cuma günü teste göre haberleşelim dedi doktorum canım programa göre şuan 5+0 birde tedaviyle oldu ya hesaplayamıyoruz
rumeysa_5567 diloslili hayır be ne yetersizi aile hekimleri boş konuşmayı seviyor benim değerim 25,48di ki seninle konusmustuk bana doktorum öyle bişe demedi onlara hiç takılma artış için test verdin mi sen🥰
diloslili rumeysa_5567 verdim verdimm 🥰muhtemelen bugün 4 gibi çıkar dedi ya da yarın kendi doktorum zaten kan testine göre gebesin iki kat artış bekleyelim dedi bu yüzünü buruşturdu valla 🤨
rumeysa_5567 diloslili sen sağlık ocaklarındakine takılma bence güzel artıcaktır Allahın izniyle rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin sana canım🩵🥰
diloslili rumeysa_5567 inşallah canım senin için de çok sevindim inşallah sağlıkla alırsın kucağınaa ❤️
rumeysa_5567 diloslili Amin inşAllah canım beniiim🩵 ikimizde inşAlllah.. sanırım zaten aramızda 1 gün var muhtemelen rabbim izin verirse aynı vakitlerde doğum da olur o günleride görürüz inşAllah🫶🏻😂
diloslili rumeysa_5567 evet canım ben 18inde vurulmuştum iğneyi. senden iki gün sonra öğrendim sanırım. sonucum 67 çıkmış 🥹🥹 doğumu da görürüz artık inşallah dediğin gibi 😂
baharabdullahh Aynı tarihlerde bende beta hcg yaptırdım değerlerimiz aynı ve haftamızda aynı yani beraber annelik yoluna gidiyoruz.😃😃
rumeysa_5567 diloslili yiiiaaa çok sevindimmmm hayırlı olsun🩵🥹 inşAllah kucağımızı da alırız sağlıklı birşekilde🥰