b_ht Merhabalar , 18+3 üz ama ultrasonda baş 19+5 görünüyor. Bu durumu yaşayan var mı ? Daha erken değil mi önden gitmesi için 😢 çok stres yaptım
123balci b_ht çok bilgim yok ama stres yapma. Dr ne dedi bu konuda. Bizimde küçüktü kafası. Şimdi maşallahi var. Makinelerde kul yapisi yanılma payı oluyor hep. Sağlıkla gelsin 🌹
xxlnmez b_ht benimde 1 hafta önden gidiyor bu bir soeun değil ilerki haftalarda geriden gelirse eşitleniyor
cicekkkkiz b_ht baş kısmını bilemicem ama benimkisi 19 haftada önden gidiyordu detaylıya girdiğimde normal kendi haftasındaydı bi önden bi normal gidebiliyor sanırım
gulcegul b_ht merhaba hic stres yapilacak bi durum yok benim ilk gebeliğimde 9.haftadan itibaren hep 2hafta önde gitti hic bir sorun olmadı simdi de en başından beri hep 1 hafta önde gidiyor yine sorun görmüyor doktorumuz
ekiminannesii b_ht önden gitmesinin bir riski olduğunu söylemedi doktorum benimki de önden gidiyor. 34+6 yım bugün kontrolüm vardı 37 ile uyumlu ölçtü. 3200 gram. Başından beri önde gidiyor benim. 6-7 haftalardan beri. Şeker yüklemesi de normal çıkmıştı. Ultrasonların yanılma payı oluyor ben çok da önden gittiğini sanmıyorum 😅
imrencan Benim bebeğimde 32. Haftada 2 hafta önden gitmeye başlamıştı çok panik olmuştum sonrasında preeklampsi gelişti 35.haftada 3 hafta gelişimi durdu 38 de tekrar başlamış kilo almıştı ve 38+3 te 3300 olarak doğdu baş konusu hakkında bilgim yok fakat 1 hafta önde olması çok sorun olmaz canınızı sıkmayın
zuzu_59 b_ht benim 8 haftalıktan beri her kontrole gittiğimde 7-8 gün kadar gelişimi ilerde oluyor. Şu an 14+4 üm ama gitsem 15+x falan çıkacak büyük ihtimalle
Cnrmommy Önden gitmesinin kötü bir yanı yok ki benim iki gebeliğimde de doktor hep bir hafta önden gittiğini söyledi herhangi bir sıkıntı olmadı ben seviniyordum hatta yeter ki geriden gelmesin öyle erken doğum falan da olmuyor ilk oğlum kırkıncı haftada sezeryanla aldı doktor gelmediği için öyle söyleyeyim bir de cihazlar da illaki oynama oluyor genelde biraz fazla ölçüyor bana doktorum 500 gr oynar demişti
_Uykusuzanne1 b_ht benim ki 35+1 halâ 1 hafta önde gidiyor bunu dert etme bi sıkıntı olsa zaten doktorun söyler
naranta b_ht askim benim basindan beri hep 1-1.5 hafta onden gidiyordu 35+4um bu hafta haftasina uyumlandi. olcumler ideal araliklardaysa bebis sadece buyuk boylu tombik iri uzun bacakli vs de olabilir benim gibi son haftalarda uyumlanabilir de
nurbanucil b_ht anormal bir durum yok bir hafta önden gitmesi bir sıkıntı olduğu anlamına gelmiyor, benim bebeğim de en başından beri bir hafta önden ilerliyor gayet sağlıklı ve iyi :)
ayseguldm b_ht hep önden mi gidiyordu bir anda öı başladı? Benim 7-11-15. Hafta kontrollerimde hep aynı süre kadar önden gidince gebelik yaşım büyütüldü demek ki erken döllenme diye. Bir anda büyüdü ise bilemiyorum. Yorum yapamam ama hep büyük ise sorun yok.
bkttli b_ht normal bi durum benimde öyle ben 31 haftalıgım bebek 32 haftalık tüm gelişimi 2 veya 3 hafta önden de gidebilir bi sıkıntı oluşturmuyo
cilekliturta11 b_ht ben 14 haftalıkken en son gittiğimde bebeğim 16+6 görünüyordu , ilk gebeliğimde de öyleydi hep 3 hafta önden giderdi iri doğum yaptım, şuan bu da öyle gidiyor ama ben bir sorun yaşamadım
sepselin b_ht Benimkinin 3 hafta önde gittiği oluyodu kafasının. Eşim de koca kafalı. Dert etme sona doğru o fark azalıyor şu an neredeyse haftasına yakın gibi fark azaldı