zuleyha_00 14 haftadayım herkes randevu bulmak zor diyor şimdiden arayıp 20. Haftaya randevu alsam mi acaba yada 15,16 haftayı mı beklesem
cicekkkkiz zuleyha_00 ben özelde yaptırdım 17. haftada normal muayene olduğum doktor randevunu oluştur dedi 5 hafta önceden almış olduk.
zuleyha_00 krea şehir hastanesine alacağım her hangi bi ücret falan verdiniz mi yada bu detaylı dedikleri şey ücretli bişe mi
xxlnmez zuleyha_00 siz muayene oldunuzmu doktora? O muayene olunca zaten size kağıt vermesi gerekir o verdiği kağıtla randevu alınır
zuleyha_00 xxlnmez ben şuanda özel kliniğe gidiyorum ona muayene oluyorum detaylı için merkeze gideceğim hiç gitmediğim bi doktora çünkü olduğumuz yerde detaylı yapan doktor yok
xxlnmez zuleyha_00 muayene olmadan size sıra vermezlerki detaylı sırası siz biyere arasanızda vermezler
xxlnmez zuleyha_00 siz muayeneye gidince zaten size kağıt vercek o kağıtla gidip hastanede radyolojiden sıra alıyorsunuz benim 2 ay sonraya verdiler
zuleyha_00 xxlnmez ayy şuan çok kafam karıştı kusura bakmayın yani illaki detaylıya gireceğim hastaneye gidip önce muayene olmak mı gerekiyor ilk hamileliğim hiç etrafımda bana böyle bilgi verecek kimse de yok şöyle böyle olcak diye bende araştırdım falan ama böyle bişe görmedim kusura bakmayın 🥰
xxlnmez zuleyha_00 tabiki o hastaneye gitmeniz gerek öyle telefonla arayarak randevu vermezler siz şimdi randevu alın mhrsden doktora gidince muayene olduktan sonra doktor kendisi söyler
xxlnmez zuleyha_00 ayrıca nekadar erken sıra alırsanız okadar iyi 2 ay sonraya veriyolar hep haftanıza göre hesaplayıp
zuleyha_00 cicekkkkiz burda özelde bile detaylıya bakan doktor yokmuş sadece şehir hastanesinde 2 3 doktor varmış
zuleyha_00 xxlnmez anladım sağolun ben şimdi yarın arasam yine de bakalım ne derler eğer sizin dediğiniz gibiyse burda da o zaman gidip bu muayene oluruz sonra detaylıya randevu alırız