annelikoo nafiye66 diyetisyenle devam etmenizi öneririm ben dikkat etmeme sonucu çok kilo aldım 86 ile kalmıştım 10 kilo aldım diyetle devam ediyorum suan
gunesshr nafiye66 98 le hamile kaldım 99 kiloyum . 34 haftalığım. 101 kiloyu geçmeyi düşünmüyorum inşallah geçmem 😅
harika3838 nafiye66 102 ile kaldım bende, 21+6 dayız, 3 kilo aldım şimdilik. Bulantı bende de tam tersi hala var, sanırım bebiş doğunca geçecek alıştım artık onunla yaşamaya😅
basakdeniz_ 104 ile hamile kaldım 105 kiloyum 24 haftayim ben normalde de mide hassasiyet çekerim geçen hafta geçti mide bulantısı tamamen yapı meselesi hiç olmayanda var dogurana kadar midesi bulananda
kbrakcc19 annelikoo sağlıkla kucağına a almayı nasip etsin Allah bende 27+3 üm hiç kafama takmıyorum ama bidaha bu duyguları yaşamayacağım kilo alınır verilir sağlık olsun yeter🙏😊
gunesshr nafiye66 yok hiç olmadı şeker var çok dikkat ettim desem yalan olur. En büyük etken 4 yaşındaki kızım bence. Zira peşinde koştukça kilo almıyorum bence 😁
nafiye66 gunesshr bende aynı durumdayım 4 yaşında kızım var onun peşinde koşturuyorum cinsiyet bellimi sizn