araykaba glcnn2 gerçekten mii ay cok heyecan basıyor beni neden bilmiyorum da cok az kalmadı mı sencedee🥹💁♀️
mervegule Ay kızlar 32+4 deyim bendeee artık hareketleri o kadar net ki bazen canımı acıtıyor 🥹 bi kaç eksik dışında her şeyi hazır gibi
hesraa mervegule bizim de 32+2. bugün migrenden dolayı kötü bi gün geçirmşişrim yemek yiemedim akşam 9 a kadar. 9da yatraktan kalkıp mutfağa yürürken karnıma kramp girdi kaburgalarımın altında inanılmaz bi acı hissettim. bu ara yalancı kasılmalar da çok zorluyor zaten. Allah hepimizin yardımcısı olsun. son haftalaımızı sağlıklı ve güzel geçirmeyi nasip etsin inşallah
hesraa bu başlığı hareketi tutsk iyi olur. çevremde hiç hamile yok bazen benimle aynı şeyleri yaşayanlara hissedenlere çok ihtiyacım oluyor.
Rabiaayb busrrra ayy benim de tahmini doğum tarihi 17 Ekim 🌺 hayırlı suhuletli kolay doğumlarımız olur inşallah
hesraa glcnn2 tahmini doğum tarihi size kaç dediler. Alışverişlere başladınız mı. Benim ikinci hamileliğim ama ilk doğumumu 2017de yaptım her şeyi unutmuş gibiyim. Bi şeylerin tadını çıkararak keyif alarak hazırlık yapmak istiyorum ama ne enerjim var ne gücüm
glcnn2 hesraa 15 Ekim gözüküyor alışverişim ütülerim yeni bitti sayılır🥲 benimde ikinci hamileliğim bu sefer gebelik şekerim çıktığı için açıkçası benim için yorucu ve zor geçiyor bir de havalar bizim için ekstra sıcak olduğu için güç bela iş yapasımız geliyor sizin doğum tarihine kaç dediler eksikleriniz çok mu
hesraa glcnn2 normalde son adet rarihim 18 ocak. ona göre olunca 1 kasım demişlerdi. ama ge. döşşenmeyle hep bi hafta geride diye son adet tarihini 25 oxak yaptıllar. 25 ekime gelmişti doğum tarihi. bi ay önce degebelik şekeri dediler, doktor en geç 38de alalım hatırlat dedi. bu ay daha kontrole gitmedim ne diyecek bilmiyorum. şekerini tansiyonunu ölç yaz demişti not alıyorum. birkaç kıyafet dışında alışverişe başlamadım. evle ilgili işler vardı badana mobilya işleri onlar yordu. .bu bebek bezi atmak için çöp kovaları varya her şey bitmiş bi o kalmış gibi ona baktım az önce. önxe neleri halletmek lazım hastane çantası mı. oğlum 36.haftada doğup yoğun bakımda kalmıştı. bebek arabasını falan gidip o zaman almıştık dikişli dikişli
glcnn2 hesraa bence her şeyiniz hazır olursa psikolojik olarak son zamanlarınızda daha rahat gebelik geçirirsiniz ben de 36 olana kadar her şeyimi hazırlayıp son dönemlerin keyfini çıkarmak istiyorum bu arada gebelik şekeriniz ölçtüğünüzde kaç çıkıyor ve nasıl besleniyorsunuz
annemi_oluyorumben Biz de 37. haftadayız artık! Genel olarak çok güzel, rahat ve pozitif bir hamilelik geçirdim şükür, yolun sonuna bu enerjiyle geldik. 🤍 Hazırlıklar tamam, doğum çantamız hazır şimdi tek yaptığımız heyecanla o büyük anı ve minik kuşumuzu beklemek
hesraa glcnn2 sanki her şey hazır beklersem de bu sefer zaman geçmiyor gibi gelecek doğum için stres yapcam bu sefer de gibi geliyo ama hazırlıksız yakalanmaktan iyidir tabi. Anne yanı park yatak anakucağı vs bişeyleri hallettikçe tatlı Bi heyecan olur umarım.
hesraa glcnn2 şeker yüklemesi sonrası gebelik şekerin var dediler. İkinci verdiğim kan yüksek çıktı. Sakurada dahiliye ve diyetisyene yönlendirdiler. Evde 6 kere parmaktan ölçüm yap dediler. Diyete uyarsam aç 70lerde tok 100 gibi çıkıyor. Ama her zaman uyamıyorum. Bu ay muayeneye giderken sonuçlarımı yazıp götürcem doktora inş
aysenurari glcnn2 Bende öyle dusunup hastane cantami hazirlamaya basladim yavaştan ama her şey bitince de erken gelirse diye dusunup korkuyorum tabi 27 Ekim benimde dogumum ve 33 haftaligiz