Vefas Oztrk cnm ben sürekli acile gidip kan idrar ve şekere baktırıyorum zaten imzaya gerek yok böylede yaptırabilirsin
Kzclrm Oztrk 33+3 ikiz hamişler denim şeker yüklemesi yaptırmadım içemem çünkü dedim doktoruma oda açlık tokluk kan testi yspalım dedi ve öyle yaptım
Hulyalp Oztrk bugun gittim doktora sordum ikizlerde yaptirmak sart mi diye. Sart hele ikizlerde kesin yaptirilmali, 75mglik yapalim 3 hafta sonra gel dedi. Yaptiricam bende.
Kzclrm Hulyalp zaten ikiz diye şu olmalı bu olmalı derken riski gebelik zaten başlı başına stres hep stresliyiz yaa ikiz anneler olarak bizim hamileliklerimiz daha zor
bridetobe Yaptıracağım . İkizlerde gebelik şekeri daha fazla riskli . Kilo çok almasanız da yapılıyor . Ayrıca verilen şeker miktarı iki dilim baklava ile aynı miktar ne zararı olacak sanki hayatımızda hiç şeker tüketmiyoruz . Neden durduk yere risk edeyim canan Karatay çıkardı bu söylemi . Millet boşa tıp okudu zaten bi kendisi biliyor . Ha hiç ama hiç ekmek paketlenmiş gıda tatlı tüketmiyorsanız yamam o zaman zaten risk durumunda değilsiniz