ozlemdem Son adet tarihi ilk günü 2 Temmuz en son 27 Ağustosda doktora gittim 8+5 gebelik dedi ama bu uygulamaya göre şuan 8+6 diyor bu nasıl mümkün aslında doktorun söylediğine göre şuan 9+4 olmam gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim
zuzu_59 ozlemdem benim bebekte 1 hafta kadar önde yani haftasına göre gelişimi önde. Oluyor bunlar. Doktor son adet tarihine göre hesaplayıp söylüyor sizde ona göre hesap yapıp haftanızı bilin. Çünkü bebeğin gelişimi bir hafta önde ve başka bir hafta geride çıkabilir o yüzden ultrason kağıdındaki sizin bebeğiniz tam haftası olmayabilir
annebebekk52 ozlemdem mesela ben şuan 16+6 yım doktorda 17+5 çıktı 1 hafta önden gidiyor öyle olabilir
ozlemdem gamzeakarsu17 yok onda okeyim sizde de böyle mi oldu bu tarihlerin karmaşıklığı normal mi yani
gamzeakarsu17 ozlemdem evet mesela ben eminim son reglimin 12 şubat olduğundan eşim yurtdışındaydı döndüğü gün olmuştum 14 şubatta regli geçti diye üzülmüştüm.sonra gebe kaldım iki kontrolde 12 şubattan değerlendirdi sonra bebek büyük çıkınca 7 şubat yeni regl tarihin dedi bana.o yüzden artık doğumda bebeğin günü de 7 şubattan hesaplanıyor
ozlemdem cuteregina çok ilginç ilk gebeliğim şaşırdım ozaman bu uygulamayı verimli kullanamayacağım gününde gitmiyor çünkü en azından doktorun dediği ile
ozlemdem gamzeakarsu17 çok değişik geldi bu olay bana anlayamıyorum benim ilişki bence bebek olan gün 12 Temmuz o da tutmuyor bu günlerle 😅
cuteregina ozlemdem siz uygulamayı baz alacaksınız daha doğrusu son adet tarihini Bebeğin gelişimi her zaman aynı gitmez her zaman son adet tarihine göre ilerleniyor
cuteregina ozlemdem doğru yanlış yokbebeğin gelişimi önde yada geridiyse makine ortalama bi hafta veriyor doktor da bunu söyler Dönem dönem gelişim hızlanır yavaşlar haftalar değişebilir biri sorduğunda her zaman son adet tarihi söylenir
gamzeakarsu17 ozlemdem ilişki gününden değil vucudun ürettiği yumurtanın gününden hesaplanıyor çok kurcalama kafan karışır
ozlemdem zuzu_59 anladım şimdi bu normal bi olay yani tek benim başıma gelmedi 😅 çok teşekkür ederim detaylı bilgilendirmeniz için 🤲🏻