nurbus1 Sancılar arttı gece uykuları 0… Ne zaman gelir bebiş bilmiyorum 🤦🏻♀️ Sizde durumlar nedir? Kolay doğum için ne yapsam ne yesem içsemde gelse artık😃
kelebegim123 nurbus1 evde küvet varsa sıcağa yakın ılık su doldur ve içine yat ertesi gün sancıların başlamazsa bende birşey demiyorum 😅😅
damla6565 nurbus1 38+3 te aniden suyum gelmesi ile doğurdum 14 gün önce 🥲bu haftalardan sonra her an her şey olabiliyor
zeliha1234 kelebegim123 39+5 haftalık hamileyim geçen haftadan belli her gün yapıyorum tövbe sancım felan olmuyor 😂
yeliz1923 damla6565 Öncesinde kasıklarda baskı batma oldu mu acaba ben hareketlerini vajinamın üstünde hissediyorum bazen
kelebegim123 nurbus1 oğluma hamileyken öyle yaptım Akşam 21h gibi yaptım Sabah 5h sancılarım başladı 🤣
mavigolge nurbus1 yok burnum açık ama çok kuruyo boğazım da öyle. nefes alamıyorum boğuluyorum resmen. ben de bunu yaşıyorum
hdyeycll_ Kızlar bende 36. Haftadayım haftaya 37 olcam doktor 37 çatı muayenesi yapalım dedi yaptıran varmı doğumu nasıl etkiliyor
nurbus1 hdyeycll_ görümcem 39 yaptırdı nişanı geldi hemen sezeryana aldılar normalse senin suan yaptırma sakın nişanı tetikliyor