Hacerak72 Kuzlar 38+5 gobegım bu halde ve delıce kaşınıyo neden aceba hastaneye gıttım nst den cıkana kdr doktor amelıyata gırmıştı gerı geldim
monii Hacerak72 benim çatlaklarım olusurken aşırı kaşıntım oluyordu. Belki çatlak olusuyordur o yüzden kaşıntın vardır
ayaznannesi Hacerak72 canım sicaktan oluyordur belki sivilceliyse benim öyleydi mahvolmustummbir ay boyunca sık sık banyo yap ve nemli tut
Busranur_mnts Hacerak72 doğum yakındır bacım benim de öyle oldu son 10 gün deli gibi kaşınıyorum uyuyamıyodum doğuma gittiğimde muayeme eden doktor bu karnının hali ne ne oldu demişti her yeri kabuk kabuk sivilce yarası gibiydi
Busranur_mnts Hacerak72 tansiyon yüksekliği gebelik zehirlenmesi diyorlar ama benim tansyion yükselmemişti
Busranur_mnts Hacerak72 37+5de suyum geldi ertesi güne doğurdum bebeğim 7 aylık şimdi son 10 gün falan öyleydim
deletedmom0913 Hacerak72 çatlak çok kaşımdırıyor siz bolca nemlendirin hala kırmızıyken şansınız var beyaza dönerse bidaha geçmez hep kalır
naranta Hacerak72 askim kuruyordur evde bebek yagi hindistan cevizi yagi catlak kremi falan varsa sur ve iyice cekene kadar gobegin acik kalsin iyi gelir