Ay_0 2 yaş evladım var. 7 haftalık hamileyim. Bir türlü sütten kesemedim inanılmaz düşkün memeye. Sizler nasıl bıraktınız çocuklarınızı yöntemini söyler misiniz?
rabiaduru1 Ay_0 bende emzirirken hamile kaldgım için memeyi bıraktırdm. 4 aylık olana kadar kadar emzirdm snra cok halsiz düştm öyle bıraktrdm. Kızım 15 aylıktı. Memeye bant yapıstırdm. Memede süt bitti. Sen artk büyüdün gibisinden telkinler verdm. Agladgnda sadece sarıldm. Sonra kıtap okuduk masal okudk. Meme konusu actkca hep konuyu dagttk. 3 günde yol aldık. 4. Gün de sormayı unuttu bile
monii Ay_0 bebeğim 13 aylıktı sütten kestigimde karnımdaki de 3 aylıktı. Sabır taşı kullandım 3 günde bıraktı emmeyi. Tabii ara ara göğüsleri mi gordukce istiyordu ama pis olmuş diyince bırakıyordu ya da bi tadına bakıp süt gelmeyince bırakıyordu
kalimero39 Ay_0 Ben bıraktırmadım, bıraktırmayı da düşünmüyorum. Doktorunuz aksini söylemediği sürece gebelik döneminde emzirmek güvenlidir.
Ay_0 kalimero39 beni çok yoruyor ve de yemek yerine meme istiyor zayıfladı diye özellikle kesmek istedim yoksa doktorum hiç sorun olmaz demişti
lallalalal Ay_0 aktardan aldım ıslatıp sürüyorsunuz çocuk kokusundan renginden memeye gelmek istemiyor
minibebem Ay_0 23 aylık aynı durumdayım 12 haftalık hamileyim ve hala emziriyorum. Siz günde kaç kez toplamda emziriyorsunuz. Benim başka türlü uyumayı bilmiyor
Ay_0 minibebem ben de 2 seneden beri ilk defa dün gece sürekli yolundan kaçarak emzirmeden uyuttum. Yanımda sızmış garibim. İyice uyku yaptı hamilelik bende. Çalışan anneyim çok zor oluyor ve emme sayısı sınırsız. Her boşlukta memeyi açar emer. 5 dk sonra dönüp dönüp çerez niyetine emer. O yüzden de çok yıprandım
pembeniz Oğlum 20aylıkken hamile kaldım 22.aya kadar emzirdim en son baktım bırakmıyor salça sürdüm gördüğü dakika emmeyi bıraktı, iki gün sürdüm üçüncü gün artık sürmemede gerek kalmadı, hiç kriz çıkartmadı elhamdülillah çok kolay atlattık
SuEr_Tu1512 Ay_0 Oğlum 9 aylıktı hamile kaldığımda. Doktorum hamileliğin 7 aylık olana kadar emdirebilirsin demişti ama o kadar uzun süre emdirmek istemiyorum şuan 10 aylığı geçti en geç yaşında bırakayım dedim. Zaten çok nadir emiyor gün içinde ama geceleri emmesi kötü, onu nasıl bıraktırırım bilmiyorum
sevgidolubiranne SuEr_Tu1512 ben sabır taşı kullandım gece bir defa sonra vermedim uyku öncesi gece maması yaptım artık aramıyor şükür
7belalihusniye Ay_0 2 yaşında çocuğum var . Gebeyim. Gebeliğimin 5.ayı tam onun 2 yaşını doldurmasına denk geldi. Azalta azalta bıraktırdım. Eli memeye yeltenince hemen “aaa hadi kitap okuyalım,aaa hadi meyve yiyelim.. gibi” dikkatini dağıttım. Sadece gece uykusuna geçerken emiyordu sonra. Onu da tam doğum gününde bıraktık. Hala gelir mememi sever. Bittiii bay bay derim . O da aynısını yapıyor. Napalım.. mecbur zaten bırakacaktık. Yeter yani :)))
babymom3 Ay_0 aynı yaş yeni yeni bırakıyoruz önce gündüz biraktir uykuya onunla birlikte geçiyorsa onunda gündüzü biraktir 3 gün sonra uykuya geçerken birlikte birak gece emiyorsa azalt biz gündüz emmiyoruz gece 3 e düştü şükürler olsun
Prensesmom_ Ay_0 iki gebeliğim arasında 1 yaş vardı ben tandem emzirme yaptım dogumdsn sirna da emzirdim . Doktorunuz bir risk öngörmezse kesmek için uğraşmayın boşuna