demir16 İyi akşamlar herkese , bugün hastaneye yatışım yapıldı yarın 37+0 da sezeryan ameliyatım olacak Plesenta previayım ve bebeğiminde kalbi delik down sendromlu olabilir dediler ama amniyosentez yaptırmadım ,benim ve bebeğim için dua eder misiniz ?
temmuzonbir demir16 Rabbim sağlıkla kucağınıza alıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, su gibi geçsin süreç inşAllah 🤲🏻💓
nurgulllllll Bebişinizi sağlıkla, kolaylıkla, hayırlarla kucağınıza alırsınız inşallah Rabbim korktuğunuza uğratmasın
demir16 nergis592_ evet doğum getçekleşti ve bebeğimiz down sendromlu , çok endişelerim korkularım vardı ama görünce hepsi gitti, çok tatlı 🥰
herseyguzelolacak6 demir16 sağlıklı bir şekilde kolaylıkla Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende 3,5 senedir gebe kalmaya çalışıyorum kalamıyorum erken menapoza girdim girecem o süreçteyim Amh çok düşük. Allah herkesin gönlüne kalbine göre kolaylıkla nasip etsin dualarım sizinle bebeğinizi sağ Salim kucağınıza alıp evinize mutlulukla dönmenizi diliyorum Allah sizinle olsun yardımcınız olsun insallah 🤲🏻