harika3838 rumeysa_5567 merhaba beta 2000 üzerinde genelde kese gözükür kese gözüktükten sonra da ortalama 10 gün sonra kalp atısı duyulur, herkesin gebeliği çok farklı ilerliyor, inşallah sağlıkla ilerler gebeliğiniz 🌸🤲🏻
havvahrsn rumeysa_5567 ben kızımda 6.haftamda kalp atışını duydm bu bebişimde şuan 5+3 haftalığm gitmedim daha 16 eylül de randevu aldım bebişm de o zamana 7+3 haftalık olucak Allah nasip ederse
kumsalyildirim Vajinal ultrason ile 5. Haftada kese göründü 6. Haftada kalp atışı duyduk. Ama bu durum herkeste aynı olmayabilir
rumeysaozdemirr Ben 6+3te gittim kese gözüküyor ama bebek gözükmüyor haftaya gel dedi doktorum bunu yaşayan var mı acaba biraz endişelendim genelde herkes 6. Haftalarında bebeği görüp kalp atışını dinlemiş🥲
havvahrsn rumeysaozdemirr bu durum döllenme ile alakalı geç döllendimi geç duyuluyor hiç endişe etmeyin
zeyneay rumeysaozdemirr merhaba benimde aynı sizin gibiydi doktor 1 hafta sonra gel dedi 7+1de kalp atışları net şekilde duyuldu içinizi ferah tutun :))
rumeysaozdemirr zeyneay teşekkür ederim çok sağolun içim ferahlıyor aynı durumu yaşayan kişilerle konuşunca 🥹🤍